Metro serisinin hangi oyunu?
Arkadaş direk metro serisinin hikayesini sormuş sanırım.
Metro serisinin hangi oyunu?
Oyna hocam oyna sarıyor bayağı ama Dying Light 1 etmez diyebilirim. The following DLC'sini oynadınız umarım
Vallahi hocam yarım yamalak oynadım tam anlatmaya çalışsam anlatamam. Detaylı bilen birisi anlatırsa çok daha iyi olur kusura bakmayın.
Şanlıurfa'da zombi virüsü yayılıyor biz ise daö: Dünya Sağlık Örgütü tarafından ajan olarak belge almaya gönderiyoruz sonrası spoiler olur bu kadarını bilsen yeter asla pişman olmayacağın bir oyun 200 saati aştım arkadaşlarla oynamak bile aşırı sarıyor.
2. oyun da öyle detaylı güzel bir oyun olmuş ki bana viski açtırıyordu her DL2 açtığımda.Şanlıurfa'da zombi virüsü yayılıyor biz ise daö: Dünya Sağlık Örgütü tarafından ajan olarak belge almaya gönderiyoruz sonrası spoiler olur bu kadarını bilsen yeter asla pişman olmayacağın bir oyun 200 saati aştım arkadaşlarla oynamak bile aşırı sarıyor.
Arkadaş direk metro serisinin hikayesini sormuş sanırım.
Peki Metro serisinin sıralaması ney? Baktım farklı sürümleri varmış birde. Hangi sürümleri kullanayım?Arkadaş direk metro serisinin hikayesini sormuş sanırım.
Şu an oynuyorum hocamarkadaşla birlikte bitiriyoruz. Ana hikayedeyan görev yapmaktan her şeyi unutmuşum.
Ben şu ana kadar AC serisi, Detroit, Heavy Rain, beyound: Two Souls, GTA 5, Mafia 2, Mafia remake, Mafia 3, RDR serisi, PES 2013, BF serisi, (Online değil) bunun gibi hikayeli oyunları seviyorum. Bana oyun tavsiyesi verir misiniz? Artık oyun bulamıyorum. The Last of Us oynamak istiyorum ama RAM'im yetmiyor. Bunun gibi böyle God of War gibi büyülü güçlü ve Online falan olmayan sade hikayeli (aynı Heavy Rain, Detroit, Mafia 1, RDR serisi gibi) çoktan seçmeli (Detroit gibi) oyunlarda olur fark etmez. Güzel oyun önerin yeter. (grafik ve oynanışlarda önemli.)
Peki metro serisinin sıralaması ne? Baktım farklı sürümleri varmış bir de. Hangi sürümleri kullanayım?
Redux* sürümlerini oynayın. Metro 2033'ten sonra direk Last Light'ın hikayesi başlıyor ve ondan yıllar sonra diye herhalde Exodus. Ayrıca 2033 ile Last Light'ın farklı sonlarıda var, belirtiyim.Peki Metro serisinin sıralaması ney? Baktım farklı sürümleri varmış birde. Hangi sürümleri kullanayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.