Herkese merhaba, Game Pass'e gelen Call of Duty oyununda karşılaştım ilk sonrasında Ghost Recon indirdim onda da karşılaştım. FIFA 24'te falan olmadı. Güç kaynağının yetersiz geldiğini düşünmüyorum. PC'yi formatladım sorun aynı. Aşağıya sistem özelliklerini bırakıyorum. Önerisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Sapphire AMD RX 5700 XT
RAM 32 GB G.Skill
AMD Ryzen 5 5600X Cougar 360mm sıvı soğutma ile birlikte.
MSI B450 Tomahawk Max-PSU ise Cooler Master TD500'ün yanında gelen 750 watt PSU'lardan.
Sıcaklık değerleri oyunlar açılırken kontrol ettim işlemci 45-50 derece bandında seyrediyor, GPU ise 50-55 derece bandında. Zaten ısınamadan sistem resetliyor kendini.
Güç kaynağı yetersizliği değil seninki direk güç kaynağı arızası diyebiliriz. Farklı bir güç kaynağı denemen lazım sorunun PSU da olup olmadığını anlamamız için.
Güç kaynağı yetersizliği değil seninki direk güç kaynağı arızası diyebiliriz. Farklı bir güç kaynağı denemen lazım sorunun PSU da olup olmadığını anlamamız için.
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...
www.technopat.net
Resimdeki gibi ekran kartını bağla sorun tekrarlayıp tekrarlamadığını söylersin. Eğer devam ederse bir yol daha söyleyeceğim.
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...
Herkese merhaba. Bu yazımda genellikle AMD ekran kartlarında baş gösteren sıklıkla RX 5XX, RX 5XXX serisinde karşılaşılan Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik ve oyun veya uygulamalarda durduk yere Yeniden Başlatma/Wattman hatasını çözümünü anlatacağım. Yararlı...
Herkese merhaba. Bu yazımda genellikle AMD ekran kartlarında baş gösteren sıklıkla RX 5XX, RX 5XXX serisinde karşılaşılan Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik ve oyun veya uygulamalarda durduk yere Yeniden Başlatma/Wattman hatasını çözümünü anlatacağım. Yararlı...
Hocam WattMan'dir diyerek rehberi uyguladım çözülmedi her oyun başlattığımda yeniden başlıyordu ve AMD sürücü hatası veriyordu yine. Gittim 3080 ile takas ettim birisine durumu söyleyip. Dün Ghost Recon'u açtım yeniden başlamadı PC ama bugün CoD Modern Warfare'i yine açmaya çalıştım ve yeniden başladı PC.