Oyun amaçlı uygun laptop önerisi

Relectro_OO

Centipat
Katılım
18 Mart 2023
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar yazın sınavdan sonra üniversiteye gidince de kullanabileceğim şöyle iyi, aşırı iyi olmasına gerek olmayan bir laptop aldırmak istiyorum bizimkilere. Gaming laptoplar pahalı diye biliyorum ve öyle aşırı fazla 4K çözünürlük, 300 FPS sabit tarzı şeyler aramıyorum. Sadece her türlü oyunu gerekirse en düşük ayarlarda (aşırı da düşük olmasın da) kaldırabilecek bir bilgisayar. 8 GB RAM yeterli olur sanırım her şeye. Çok fazla ekran kartı ve işlemci takip edemiyorum, onları siz söyleyin. Link de atarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata kasalı zor bulursun. RAM önemli değil ekran kartı önemli RTX 3060 Ti 13 bin TL.

Kanka anladığım kadarıyla cevap veriyorum: 1-Kasalı PC daha kolay olacağı halde bulamayacağım değil mi? Laptoptahn bahsetmiştim de, sen büyük ihtimalle o fiyata kasa bile bulamazsın anlamında dedin.
2-RAM önemli değil, biliyorum ama ister istemez yıllarca maksimum 4 GB RAM'lerde oynadıktan sonra en az 8 GB demeden içim rahat etmiyor XD. Ki standart oldu artık.
3-Hocam takip ettiğim bildiğim kadarıyla RTX 3060 en iyi ekran kartı değil mi? Ya da en iyilerinden. Benim bunda gözüm yok. Oyunların hepsini 4K vs oynatabilecek maddi gücim olsaydı buraya post atmazdım XD. Ben sadece en yeni (Elden Ring, God of War, RDR 2 [çok da yeni değil ama o]) oyunları dahi en azından düşük-orta ayarlarda oynatacak bir şey istiyorum :). 3060 ile vs o yüzden işim yok.

Son olarak bunu genel olarak söylüyorum, neden ne zaman bir yerde PC muhabbeti geçse insanlar 40-50 bin muhabbeti açıyor XD. O tarz bir param yok, hemen işte en iyi ekran kartı, işlemci vs sıralıyorlar. Teşekkürler cevabın için :)büyüyünce alırım belki 13 binlik bir ekran kartı.
 

Geri
Yukarı