Oyun anlatıyoruz ama basitçe

O oyunda kojima sadece başını yaptı, sonra onu şirketten çıkardıklar. Kojima yapsa böyle kötü olur muydu oyun? O yüzden mgs4 best.
Ben hiçbir oyununu oynadım, geçen sene aldım diye bakıyorum. Normalde Splinter Cell kadar iyi olduğunu düşünmüyordum (2-3 için konuşuyorum) o nedenle direkt bu oyundan başlamak istedim ki hala gizlilik ile ilgili pek değil ama taktik ile ilgili daha çok oynanış gördüm. Bayağı pata küte girerek de görevler bitiyor, sıkıntı yok. Nerde o zaman gizlilik oynu? O değil de ben MGS2 ile merak salmıştım, o dönem kimsede yoktu ve PC kaldırmadığı için oynayamamış sonra da tekrar merak etmemiştim. Asıl bir önceki oyun olan MGS4 için yapılan en kötü oyun diyorlar. Şahsen oynamadım. Ben hala MGS2 bakınıyorum. :) Sanırım bu oyunu da bitiremeyeceğim. Açık dünya demişler ama alakası yok.

Sokak arası, bisiklet ve siyahi, beyaz atletli bir adam.
GTA San Andreas. "Remastered". :D

Ben hiçbir oyununu oynadım, geçen sene aldım diye bakıyorum. Normalde Splinter Cell kadar iyi olduğunu düşünmüyordum (2-3 için konuşuyorum) o nedenle direkt bu oyundan başlamak istedim ki hala gizlilik ile ilgili pek değil ama taktik ile ilgili daha çok oynanış gördüm. Bayağı pata küte girerek de görevler bitiyor, sıkıntı yok. Nerede o zaman gizlilik oynu? O değil de ben mgs2 ile merak salmıştım, o dönem kimsede yoktu ve PC kaldırmadığı için oynayamamış sonra da tekrar merak etmemiştim. Asıl bir önceki oyun olan mgs4 için yapılan en kötü oyun diyorlar. Şahsen oynamadım. Ben hala mgs2 bakınıyorum. :) sanırım bu oyunu da bitiremeyeceğim. Açık dünya demişler ama alakası yok.

GTA San Andreas. "Remastered". :D

Vallahi benim de seride tek oynadığım oyun mgs4 önceki oyunlar çok iyidir belki bilmiyorum. Google'da %95 almış, hiç de kötü bir oyun değildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı