Oyun anlatıyoruz ama basitçe

Hocam belki biri bilir bilemezse cevabı veririm. Bir tane daha ipucu: Oyuna 3 ana silahla başlıyoruz çifte tabanca ateş topu atan bir silah ve testere.

Yok hiçbir şey gelmiyor. Şöyle hissediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anime için aynısını yapmıştım ve şimdi sıra oyunlarda, ben başlıyorum;

Kadının biri altımıza yeşil bir 350Z verdikten sonra mekanıma gel diyor, güzelim arabayı elimizden aldıktan sonra altımıza külüstür bir 206 verip hadi git yarış diyor.
Yeni bir diyardayız. At var savaş var kılıçlar var. Ziyafet veren, bedevi kesen krallıklar var.

Yok hiçbir şey gelmiyor. Şöyle hissediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok büyük ipucu vereyim: Oyundaki son bossun adı mental institution internetten bakmayın lütfen şekli üçgen.

Yeni bir diyardayız. At var savaş var kılıçlar var. Ziyafet veren, bedevi kesen krallıklar var.

Mount and Blade Warband?

Hocam çok büyük ipucu vereyim: Oyundaki son bossun adı mental institution internetten bakmayın lütfen şekli üçgen.

Hiç oynamadığımdan bilmiyorum hocam. Yine de denediğiniz için teşekkürler :)

Karımızla yatan adamı öldürüyoruz, hortlaklar var bir de başımıza çocuk kalıyor.

The Walking Dead 1.daha bugün başladım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı