- Makaleler
- 4
Şu aralar, benim için; Allah 1, Türkiye 2, Galatasaray 3, Fortnite 4O oyun da var ama sevemedim bir türlü![]()
Şu aralar, benim için; Allah 1, Türkiye 2, Galatasaray 3, Fortnite 4O oyun da var ama sevemedim bir türlü![]()
Dont Starve oynayabiliriz onun dışında payday2 indireceğim birkaç güneArkadaşlar PUBG ve R6S için oyun arkadaşı arıyorum iki oyunda da yeni sayılırım bunlardan hariç oyunlarımda var eğer ortak oyunumuz varsa oynayabiliriz. İlgilenenler için Steam adresim, eklemeniz yeterli.
Hocam valla level 2 benim hesap ama iyi R6S oynarım istek atacağım birazdan.Arkadaşlar PUBG ve R6S için oyun arkadaşı arıyorum iki oyunda da yeni sayılırım bunlardan hariç oyunlarımda var eğer ortak oyunumuz varsa oynayabiliriz. İlgilenenler için Steam adresim, eklemeniz yeterli.
Olabilir ara sıra LoL giriyorum kullanıcı adım Waze eklersen oynayabiliriz.LoL oynayalım, sen ormanda kritik Yi oyna ben de sadece AP eşyaları ile Lulu oynayayım?
Olur zaten R6S'de ben de yeniyim.Hocam valla level 2 benim hesap ama iyi R6S oynarım istek atacağım birazdan.
Aslında Fortnite var oynadım birkaç kere ama pek sarmadı, diğer oyuncular çok atik ve iyi oynuyorlar.Şu aralar, benim için; Allah 1, Türkiye 2, Galatasaray 3, Fortnite 4![]()
Ben vazgeçtim. Ben ormanda kritik Graves ya da Yi oynayayım sen de artık ne dilersen.Olabilir ara sıra LoL giriyorum kullanıcı adım Waze eklersen oynayabiliriz.
Tamam.Ben vazgeçtim. Ben ormanda kritik Graves ya da Yi oynayayım sen de artık ne dilersen.
Fortnite oynayalım. İyi oynadığımı düşünüyorum. Sabah eklerim.Friday?Fortnite isteyenler, eklesin. Nick: LineRoot 30 Temmuz'dan sonra ful açığım.
Pubg oynuyorum ama R6S oynamıyorum yaşın 14 senden küçük eklemeye bilirsin anlarım.Arkadaşlar PUBG ve R6S için oyun arkadaşı arıyorum iki oyunda da yeni sayılırım bunlardan hariç oyunlarımda var eğer ortak oyunumuz varsa oynayabiliriz. İlgilenenler için Steam adresim, eklemeniz yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.