Oyun arkadaşları arıyorum

Oyunlara tek başıma girmekten çok sıkıldım. Günümüzde popüler olan oyunları kaldıracak sisteme sahip oyun arkadaşları arıyorum. Steam arkadaş kodum: 1034618794. Ekleyip mesaj atabilirsiniz. Oynadığım oyunlar: Star Wars: Battlefront 2, GTA 5, Rocket League, CS:GO, Valorant, The Forest, Depth, Among Us, Left 4 Dead 2.
L4D2 oynayabiliriz.

Oyunlara tek başıma girmekten çok sıkıldım. Günümüzde popüler olan oyunları kaldıracak sisteme sahip oyun arkadaşları arıyorum. Steam arkadaş kodum: 1034618794. ekleyip mesaj atabilirsiniz. Oynadığım oyunlar: Star Wars: Battlefront 2, GTA 5, Rocket League, CS:GO, Valorant, The Forest, depth, Among Us, Left 4 Dead 2.

Discord

Oyunlara tek başıma girmekten çok sıkıldım. Günümüzde popüler olan oyunları kaldıracak sisteme sahip oyun arkadaşları arıyorum. Steam arkadaş kodum: 1034618794. ekleyip mesaj atabilirsiniz. Oynadığım oyunlar: Star Wars: Battlefront 2, GTA 5, Rocket League, CS:GO, Valorant, The Forest, depth, Among Us, Left 4 Dead 2.

Warzonde da olur bana hatta

R6'yı sildim ama oynayalım dersen yüklerim.

Çok güzel olur.

Oynadığım en düşük sistem gereksinimli oyun CS, onları oynamıyorum.

Rocket League oynuyorum da stardew valley yok bende.

Bana Steam hesabınızı atabilir misiniz oradan sendeki oyunlara bir bakayım

Hocam ekledim sizi.

Star Wars: Battlefront 2 oynuyordum ama PC bozuldu.

Yaptırınca haber ver girelim birlikte.

Among Us ve CS:GO'da olabilir.

Güzel oyun ikisi de.

:).

CS:GO tarzı oyunlarda yaklaşık rütben ne? Aşırı yüksek değilse ekleyeyim.

Silver 5.

Discord

Warzonde da olur bana hatta

Bana Steam hesabınızı atabilir misiniz oradan sendeki oyunlara bir bakayım

DC var, Warzone oynamıyorum Steam'i birazdan atayım

Hocam ekledim sizi.

Onaylıyorum :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı