2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #21 Düşük sistemli oyun oynayacaklar varsa olur.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 18 Ocak 2021 #22 AyarsıZZ dedi: Yaptırınca haber ver girelim birlikte. Güzel oyun ikisi de. . Silver 5. DC var, Warzone oynamıyorum Steam'i birazdan atayım. Onaylıyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu oyun var Sniper Elite 4 oynamak isterim doğrusu multiplayer.
AyarsıZZ dedi: Yaptırınca haber ver girelim birlikte. Güzel oyun ikisi de. . Silver 5. DC var, Warzone oynamıyorum Steam'i birazdan atayım. Onaylıyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu oyun var Sniper Elite 4 oynamak isterim doğrusu multiplayer.
Erkut2211 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #23 AyarsıZZ dedi: Yaptırınca haber ver girelim birlikte. Güzel oyun ikisi de. . Silver 5. DC var, Warzone oynamıyorum Steam'i birazdan atayım Onaylıyorum . Genişletmek için tıkla... Yaptırınca Haber veririm .
AyarsıZZ dedi: Yaptırınca haber ver girelim birlikte. Güzel oyun ikisi de. . Silver 5. DC var, Warzone oynamıyorum Steam'i birazdan atayım Onaylıyorum . Genişletmek için tıkla... Yaptırınca Haber veririm .
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Ocak 2021 #24 batu4d5S dedi: Rdr 2 online ? Genişletmek için tıkla... Oynamıyorum, almadım onu. Eginli1986 dedi: Ets 2 multiplayer net kardeşim Genişletmek için tıkla... Ets 2 var da mp girmeyi bilmiyorum. 300319 dedi: Hocam çoğu oyun var Sniper Elite 4 oynamak isterim doğrusu multiplayer. Genişletmek için tıkla... Onu sonraki indirimlerde almayı düşünüyorum.
batu4d5S dedi: Rdr 2 online ? Genişletmek için tıkla... Oynamıyorum, almadım onu. Eginli1986 dedi: Ets 2 multiplayer net kardeşim Genişletmek için tıkla... Ets 2 var da mp girmeyi bilmiyorum. 300319 dedi: Hocam çoğu oyun var Sniper Elite 4 oynamak isterim doğrusu multiplayer. Genişletmek için tıkla... Onu sonraki indirimlerde almayı düşünüyorum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 18 Ocak 2021 #25 AyarsıZZ dedi: Oynamıyorum, almadım onu. ETS 2 var da MP girmeyi bilmiyorum. Onu sonraki indirimlerde almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun efsane multiplayer ayrı bir zevkli.
AyarsıZZ dedi: Oynamıyorum, almadım onu. ETS 2 var da MP girmeyi bilmiyorum. Onu sonraki indirimlerde almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun efsane multiplayer ayrı bir zevkli.
S SobaBorusuV2 Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 60 18 Ocak 2021 #26 GreatestOfAlltimes dedi: GTA V'e okeyim. Genişletmek için tıkla... Gta v girebiliriz, SadRalfy ekler misiniz?
GreatestOfAlltimes dedi: GTA V'e okeyim. Genişletmek için tıkla... Gta v girebiliriz, SadRalfy ekler misiniz?
misilli Picopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #27 AyarsıZZ dedi: R6'yı sildim ama oynayalım dersen yüklerim. Çok güzel olur. Oynadığım en düşük sistem gereksinimli oyun cs, onları oynamıyorum. Rocket League oynuyorum da stardew valley yok bende. Genişletmek için tıkla... o zaman cs rocket league bilmiyom ama hallederim genshin impact(hiç bilmiyom daha inmedi) gelcek varmı
AyarsıZZ dedi: R6'yı sildim ama oynayalım dersen yüklerim. Çok güzel olur. Oynadığım en düşük sistem gereksinimli oyun cs, onları oynamıyorum. Rocket League oynuyorum da stardew valley yok bende. Genişletmek için tıkla... o zaman cs rocket league bilmiyom ama hallederim genshin impact(hiç bilmiyom daha inmedi) gelcek varmı
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Ocak 2021 #28 300319 dedi: Hocam oyun efsane multiplayer ayrı bir zevkli. Genişletmek için tıkla... Bir ara ona girmeyi de denerim herkes seviyor. misilli dedi: o zaman cs rocket league bilmiyom ama hallederim genshin impact(hiç bilmiyom daha inmedi) gelcek varmı Genişletmek için tıkla... Şimdi Forest giriyoruz akşama Among Us gireceğiz gelmek ister misin?
300319 dedi: Hocam oyun efsane multiplayer ayrı bir zevkli. Genişletmek için tıkla... Bir ara ona girmeyi de denerim herkes seviyor. misilli dedi: o zaman cs rocket league bilmiyom ama hallederim genshin impact(hiç bilmiyom daha inmedi) gelcek varmı Genişletmek için tıkla... Şimdi Forest giriyoruz akşama Among Us gireceğiz gelmek ister misin?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 18 Ocak 2021 #29 AyarsıZZ dedi: Bir ara ona girmeyi de denerim herkes seviyor. Şimdi Forest giriyoruz akşama Among Us gireceğiz gelmek ister misin? Genişletmek için tıkla... Hocam Among Us alabilirim oynayacaksak, The Forest akşam gelecekseniz oynarız.
AyarsıZZ dedi: Bir ara ona girmeyi de denerim herkes seviyor. Şimdi Forest giriyoruz akşama Among Us gireceğiz gelmek ister misin? Genişletmek için tıkla... Hocam Among Us alabilirim oynayacaksak, The Forest akşam gelecekseniz oynarız.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Ocak 2021 #30 300319 dedi: Hocam Among Us alabilirim oynayacaksak, The Forest akşam gelecekseniz oynarız. Genişletmek için tıkla... Hocam saat 20.00'da Among Us gireceğiz sana da davet atarım. The Forest'a akşam kaç gibi girebilirsin?
300319 dedi: Hocam Among Us alabilirim oynayacaksak, The Forest akşam gelecekseniz oynarız. Genişletmek için tıkla... Hocam saat 20.00'da Among Us gireceğiz sana da davet atarım. The Forest'a akşam kaç gibi girebilirsin?