Oyun bilgisayarı için İntel işlemci mi AMD mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mesajı neye dayanaral attığını sorabilirmiyim? İ3 4150 ve r9 270x ile crysis 3 ü çok rahat kasıntı yaşamadan oynuyorum.

Kardeşim adam diyorki işlemci önemli değildir oyunlarda. Tamam dağlar kadar fark yok ama sen o sistemle gidip Watch dogs ultrada rahat oynayabilir misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dx12 teknolojili bir ekran kartı alacaksanız, i3 işlemci bile işinizi görür. E tabi ilerleyen yıllarda ne gibi bir garantisi olur orasını bilemeyiz.

@ierdogduu kardeşim oyunlarda en büyük etken ekran kartıdır. İşlemcin ekran kartını besleyebiliyorsa (darboğaz oluşmuyorsa) işlemcinin oyuna etkisi neredeyse sıfırdır. Birkaç oyun 4 çekirdek istiyor. İ3 işlemci 2 gerçek 2 sanal çekirdeği ile bunu karşılayabiliyor. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.

@yavuz eskin kardeş, benim demek istediklerimi tekrar bana söylüyorsun. Sanki bilmiyorduk en büyük etken ekran kartı olduğunu. Sen gidip 640x480 very low'da Crysis 3 oynarsan tabii sıkıntı olmaz. Gelip bir de burda bana şekil yapıyorsun, İntel çalışanı mısın?

Tamam kardeş.

@ierdogduu 480 ve lowda öyle mi? :D İlla fotoğraf mı çekelim? Ultrada 1366*768 de oynuyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı