Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Profesyonel oyuncu değilim herhalde canım. TI ile normali arasında 1.5k TL fark var. "En günceli" tabirim çürüyor tabii ki bununla birlikte. Yayıncılara bakıyorum da, bu topladığım sistemden daha düşük sistemlerle yayın yapıp üstüne üstlük örn. Resident Evil 7 oynuyorlar. Bu canavar napar acep.... :D

Nasa ile kapışır :D

1000.mesajımı da buraya attım :3

1000 Mesaj olunca rütbe atlarım sanıyodum 1 puan bile gelmedi :D

Şimdi geldi. Sanırım buraya yazmam gerekiyormuş :3

Şu sistemi bir an önce al da @Silinen üye ile gözümüz açık gitmeyelim.
Babam yurtdışında çalışıyor şu an. 1.5 ay sonra en az. Size söz zaten unutmam bu konuyu, monitöre bu konuyu açıp fotosunu çekip yollarım buraya. :) (Tabii ki sizi vurgulayacağım monitörde)

Babam yurtdışında çalışıyor şu an. 1.5 ay sonra en az. Size söz zaten unutmam bu konuyu, monitöre bu konuyu açıp fotosunu çekip yollarım buraya. :) (Tabii ki sizi vurgulayacağım monitörde)
Öyle sistemi aldıktan sonra oyun dünyasına dalıp Sosyal'i unutmak yok ona göre :) Sık sık gir, biz buradayız.

Hiçbir zman en güncel sistemi kuramazsın teknoloji çok hızlı ilerliyor. Bugün toplayacağın sistem 1-2 ay sonra güncelliğini yitiricek ben o kadar fazla para vermeyin.
Ne yapmamızı tavsiye ediyorsunuz peki,
Pentium dual-core E5500 2.80 ghz
6 gb ram
hd 4350 ekran kartı pc özllikleriyle point blank oynuyorum aşırı derecede kasma sorunu yaşıyorum buna ne demeli

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı