Oyun Bilgisayarı max 7500 TL

ViccoT

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 yıldır biriken paramın üstüne biraz da ben koyarak bir oyun bilgisayarı toplamak istedim. Max 7500 tl bütçem olacak ileriye dönük bir bilgisayar toplamanızı istiyorum.Beni en az 5 yıl idare etmeli ( performans açısından ) . Ekran kartına extra bir önem verilirse sevinirim.

Son düzenleme:
O bütçeye normalde DDR4 toplanır fakat oyun amaçlı olacağı için DDR3 toplanıp paranın bir kısmı da size kalır. Buna bakın. Eğer monitörde dahilse ASUS VN247H alabilirsiniz, onunda fiyatı yaklaşık 600-700 civarında.
upload_2015-6-8_18-36-46.png

Cumartesi Vatan şubesinden bazı parçaları aldım yeni konu açtım şuan onay bekliyor . Onaylanınca buraya paylaşacağım linki .

Şu an bir bilgisayar toplamak için çok kötü bir zaman denilebilir. Dolar çok yükseldi. Hükümet kurulana kadar beklemenizi tavsiye ederim.

Zaten kalan parçaların alınmasına daha süre var .O zamana dek fiyatlar normale inmiş olur

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı