Oyun Bilgisayarı max 7500 TL

sistem5.PNG

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
harddisk koymayı unutmuşum sen koyarsın. i7 var oc yapılanından MSİ Z97M var bu ana kartta oc genie 4 Var ister bios tan simgesine tiklayıp yaparsın ister üzerindeki tuştan yaparsın ramları oc yaparsın 4 tane var dört kanal mimarisi var daha hızlı çalışır ssd var 500gb kasayı degistirirsin istersen ama güZel bir KASA penceresinin kenarına kırmızı led döşersin ekran kartına vurunca çok güzel gözükür 2 tane gtx 970 var sli yaparsın ( bir tane gtx 980 i geçiyordiye biliyorum) pcı expresleRden birisi x16 birisi x8 ama çok fazla performansı etkilemez zaten birisi bu anakartla 2 tane gtx 970 i slı yapmıştı ben sana onun linkini veririm 750 w yeter

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BENCHMARK 6:07 DK- 6:25 ARASI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2:20 SLİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TERMAL MACUN ALMAMIMIŞIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
SLI yapacağına GTX 980 Ti alır.
Henüz markaların soğutmaları ile birlikte çıkmadı kart piyasada sadece referans kart var beklemek istemiyorsa GTX 980 SLI daha mantıklı olabilir düne kadar bende SLI'a çok sıcak bakmıyordum fakat daha iyi bir performans söz konusu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı