Oyun Bilgisayarı Windows Seçimi

Oyun Bilgisayarı Windows seçimi

• Windows 7

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    15

MimarNB

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Malum windows 10 Baya bi ilerledi ancak okuduğum kadarı ile %50 de kaldım sizce 10 mu yoksa daha aşağı bir windowsmu kurmam gerekir ? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle yap; 8.1 key alıp kur. Dene bakalım beğenirsen 8.1 kullan. Yok olurda beğenmezsen Windows 10 yükseltme zaten mevcut indirir kurarsın bu kadar basit...
Asıl önerim direkt olarak 10 kurman şahsen Windows 7'den geçtim bana çok güzel geldi...

ben bir tek korkum bu korsan oyun muhabbeti sende bir sıkıntı varmı acaba?

Orasını bilmiyorum orjinal oyun kullanıyorum zaten oynadığım oyunlarda az örnek olarak; CS:GO,Warframe,Metro Redux,BF3 MP vs..

Millet Windows 10'u bile korsan kullanırken nasıl engelleyecekler onu..

Teşekkür ederim cevapların için. Mesele orjınal oyun değil aslında ben sadece Cod battlefıeld medalofhonor gibi oyunlar oynuyorum. ve yenı versıyonları cıktığında 180 TLden aşağı değil suan black ops 3 170-185 TL arasında. ınmesını bekleyeceğıme kadıköyden veyabaşka bır yerden hemen bulunabılıyor. 70 100 TL arası olsa genealınır ama işte hayat şartları

Arkadaşlar millet arası geçen saçma muhabbetlere kulak asmayın şöyle saçma sapan şeyleri duyunca sinirleniyorum neden açmasın zaten canavar gibi açıyor hemde direk bir w10 kurun geçin hem directx12 ile birlikte performans çok iyi değerlerde olacaktır.

Teşekkür ederim direk win10 kurucam ikna oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…