Çözüldü Oyun D diskine kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

370335

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar dye kurdum eminim fakat localappdata bölümünde oyun var C diskinde. Bunun C diskinde olmaması gerek. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Kurarken ayarlayamıyorsan Steam'den yüklüyor isen orda da yüklerken seçebilmen lazım. Steamden daha önce yüklediğin oyunu da kendin taşıyabilirsin >> Steam->Ayarlar->İndirmeler->Kütüphane Klasörleri
Kurarken ayarlayamıyorsan Steam'den yüklüyor isen orda da yüklerken seçebilmen lazım. Steamden daha önce yüklediğin oyunu da kendin taşıyabilirsin >> Steam->Ayarlar->İndirmeler->Kütüphane Klasörleri

Çözüm
Kurarken ayarlayamıyorsan Steam'den yüklüyor isen orada da yüklerken seçebilmen lazım. Steam'den daha önce yüklediğin oyunu da kendin taşıyabilirsin >> Steam->ayarlar->indirmeler->kütüphane klasörleri.

Oyun D diskine kurulu olarak görüyor ama nese fotoğraf atayım ben size en iyisi anlamadınız.

@armas bunu soruyorum.

Oyun D diskine kurulu olarak görüyor ama nese fotoğraf atayım ben size en iyisi anlamadınız.

Eki Görüntüle 1248286
@armas bunu soruyorum.

Hocam onlar otomatik olarak C de kalıyor diye biliyorum çok büyük boyutlu olduğunuda sanmıyorum ki büyük ihtimalle dosyaya girerseniz oyunun exesini falan bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…