Çözüldü Oyun D diskine kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

370335

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar dye kurdum eminim fakat localappdata bölümünde oyun var C diskinde. Bunun C diskinde olmaması gerek. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Kurarken ayarlayamıyorsan Steam'den yüklüyor isen orda da yüklerken seçebilmen lazım. Steamden daha önce yüklediğin oyunu da kendin taşıyabilirsin >> Steam->Ayarlar->İndirmeler->Kütüphane Klasörleri
Silmeyin hocam bence, kayıt tutuyor sadece zararı da dokunmaz. İleriye dönük bir sorun yaşadığınızda belki çözümü burada bulabiliriz ya da kayıtlar buraya düşüyordur kalmasında fayda var.

1640116958541.png

@enesaak @armas ben gene hocam SS atayımda 54 mbmi.

Sorununuzu çözebildiysem sizin gibi cevap arayanlara kolaylık olması için cevap olan mesajımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Teşekkürler :)

Yardımınızdan memnun kaldım çözüm olarak işaretledim fakat bir sorum daha olacak salt okunur nedir?
Sorununuzu çözebildiysem sizin gibi cevap arayanlara kolaylık olması için cevap olan mesajımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Teşekkürler :)

Özellikler bölümünde otomatik tikli SSD zararı var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı