Oyun D diskine yüklenin hata veriyor ama C diskinde vermiyor

yigido00

Centipat
Daha fazla  
Ben bir tane oyunu D diskime yükleyince böyle bir hata alıyorum, ama o oyunu C diskine yani ana diske yükleyince almıyorum. Sebebi nedir? Tekrar sil yükle yapmak istemiyorum.

D diskinde bir klasöre mi yüklüyorsun direk D ye mi?
C Windows'un kurulu olduğu disk diye çalışır diyenler de var.

D diskinde indirilenler diye bir yer var yükleyip oraya atıyorum oyunun klasörünü klasöre girip oyuna giriyorum.

Ben bir tane oyunu D diskime yükleyince böyle bir hata alıyorum, ama o oyunu C diskine yani ana diske yükleyince almıyorum. Sebebi nedir? Tekrar sil yükle yapmak istemiyorum.

Eki Görüntüle 2506501

Hocam C diksinde İngilizce karakter olmadığı için hata vermiyor. D diskinde Türkçe karakter olmayan bir klasör oluştur oyunlarını oraya kur.

Hocam C diksinde İngilizce karakter olmadığı için hata vermiyor. D diskinde Türkçe karakter olmayan bir klasör oluştur oyunlarını oraya kur.
deniyorum şuanda kral

İnşallah olur.

Sağ olun oldu vallaha ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım en başta mantıksız gelmişti ama oldu sağ olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…