Ben bir tane oyunu D diskime yükleyince böyle bir hata alıyorum, ama o oyunu C diskine yani ana diske yükleyince almıyorum. Sebebi nedir? Tekrar sil yükle yapmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2506501
D diskinde bir klasöre mi yüklüyorsun direk D ye mi?
C Windows'un kurulu olduğu disk diye çalışır diyenler de var.
D diskinde indirilenler diye bir yer var yükleyip oraya atıyorum oyunun klasörünü klasöre girip oyuna giriyorum.
öyle mi dersinBüyük ihtimalle Türkçe karakter var diye yapıyor.
Öyle mi dersin
Türkçe karakter olunca hata veriyor. C de ki klasör yolunda Türkçe karakter yoksa ondan olabilir. Direk D ye dene bir de.
Direkt yeni birim D ye hiçbir klasörün içine atmadan atıyorum bakalım olmazsa geri dönerim kral.
Ben bir tane oyunu D diskime yükleyince böyle bir hata alıyorum, ama o oyunu C diskine yani ana diske yükleyince almıyorum. Sebebi nedir? Tekrar sil yükle yapmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2506501
deniyorum şuanda kralHocam C diksinde İngilizce karakter olmadığı için hata vermiyor. D diskinde Türkçe karakter olmayan bir klasör oluştur oyunlarını oraya kur.
Hocam C diksinde İngilizce karakter olmadığı için hata vermiyor. D diskinde Türkçe karakter olmayan bir klasör oluştur oyunlarını oraya kur.
İnşallah olur.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.