Oyun ekipmanı önerisi

Tlpkvk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm.

0'dan ekipman diziyorum biraz forum araştırmasından sonra bunlara karar verdim. Sizinde değerlendirme ve önerilerinizden sonra 10-15 gün içerisinde almayı düşünüyorum.

Monitör: Monster Aryond A27 V1.2 Monitör
Mouse: Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse + Oem Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Klavye: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Kulaklık: Kulaklık Fiyatları - Epey

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus TUF K3 o fiyata asla alınmaz. Mouse berbat. H2002D iyi bir seçim. Monitör hakkında bilgim yok. Ayrıca klavye yerine mouse ve kulaklık çok daha önemli ekipmanlar. Monitörü seçtikten sonra kalan bütçeye ekipman önerisi yapabilirim.

Tam bütçe nedir?

Monster monitör tavsiye etmem. 1000 tl daha fazla fiyata 2K monitör var. Aynı şekilde o mouseyide tavsiye etmem. Daha uygun fiyatli bir mekanik klavye alarak diğer bileşenlerde daha iyi seçimler yapılabilir. Toplam bütçenizi belirtin.
8-10 arası. Mouseu 2 yıl kullandım 15 yıllık oyun geçmişimde en iyi elime oturan ve hiç bozulmamış olan en iyi mouselarsan birisiydi. Bu boyutlarda ve bu hafiflikte mouse seçeneğiniz varsa alabilirim.

Klavye önerisi de alabilirim klavyenin sol shift tuşu küçük olması ve bilek koyacak yer olması bir de numlock tuşları olması önceliğimdi. En iyi seçenek bu yinede önerilere açığım.

Tam bütçe nedir?

Mouseu 2 yıl kullandım 15 yıllık oyun geçmişimde en iyi elime oturan ve hiç bozulmamış olan en iyi mouselarsan birisiydi. Bu boyutlarda ve bu hafiflikte mouse seçeneğiniz varsa alabilirim
8-10bin

Asus TUF K3 o fiyata asla alınmaz. Mouse berbat. H2002D iyi bir seçim. Monitör hakkında bilgim yok. Ayrıca klavye yerine mouse ve kulaklık çok daha önemli ekipmanlar. Monitörü seçtikten sonra kalan bütçeye ekipman önerisi yapabilirim.
Mouseu 2 yıl kullandım 15 yıllık oyun geçmişimde en iyi elime oturan ve hiç bozulmamış olan en iyi mouselarsan birisiydi. Bu boyutlarda ve bu hafiflikte mouse seçeneğiniz varsa alabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı