Oyun ekipmanları değişmeli mi?

• Konuyu başlatan Dran
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 140

Dran

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB MSI PRO A620M-E 6000MHz(OC) DDR5
2xGOODRAM 16GB IRDM BLACK 5600MHz CL30 DDR5 MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC 16GB GOODRAM 1TB PX500
Selam arkadaşlar, 6 ay once yenı bır klavye ve mouse aldım. Özellıklerıne gelecegıne oyun performanslarına hiç bakmadım(HyperX Alloy Origins 65 ve SteelSeries Aerox 3 Wireless) ve şu an oyunlarda cıddı bır eksık hıssedıyorum. Rekabet yukselıkce kendımde bır dusus hıssettım mesela Valorant'ta ımmortal eloda sureklı bottom frag atmaya başladım. Bu da canımı sıktıgı ıcın maın hesaptan oynamayı bıraktım ve daha dusuk elolarda eskı oynayısımı yakalamaya calıstım ama olmadı. Son zamanlarda karsıma cıkan ekıpman vıdeoları da cok canımı sıkıyor mesela Aula veya Wraith klavyeler ya da G PRO, DeathAdder fareler kendı ekıpmanlarımı cok yetersız gormeye başladım. Bu populer kultur kolelıgı mı yoksa ekıpmanlarım cıdden oyun ıcın yetersız gırıs sevıyesı ekıpmanlar mı goruslerınızı ve onerılerınızı beklıyorum.

Selam arkadaşlar, 6 ay once yenı bır klavye ve mouse aldım. Özellıklerıne gelecegıne oyun performanslarına hiç bakmadım(HyperX Alloy Origins 65 ve SteelSeries Aerox 3 Wireless) ve şu an oyunlarda cıddı bır eksık hıssedıyorum. Rekabet yukselıkce kendımde bır dusus hıssettım mesela Valorant'ta ımmortal eloda sureklı bottom frag atmaya başladım. Bu da canımı sıktıgı ıcın maın hesaptan oynamayı bıraktım ve daha dusuk elolarda eskı oynayısımı yakalamaya calıstım ama olmadı. Son zamanlarda karsıma cıkan ekıpman vıdeoları da cok canımı sıkıyor mesela Aula veya Wraith klavyeler ya da G PRO, DeathAdder fareler kendı ekıpmanlarımı cok yetersız gormeye başladım. Bu populer kultur kolelıgı mı yoksa ekıpmanlarım cıdden oyun ıcın yetersız gırıs sevıyesı ekıpmanlar mı goruslerınızı ve onerılerınızı beklıyorum.
Steelseries Aerox 3 iyi bir mouse değil öbür bir taraftan Origins 65 zamanında iyi olsada şuan overpricedların babası lakin ister G PRO X2'ye geç ister VIPER V3 PRO robot olmadığın sürece farkı anlayamazsın. En fark edilebilir ekipman upgrade'i genellikle kulaklıklarda oluyor.

SteelSeries Aerox 3 iyi bir mouse değil öbür bir taraftan Origins 65 zamanında iyi olsa da şu an overpricedların babası lakin ister G PRO X2'ye geç ister Viper V3 Pro robot olmadığın sürece farkı anlayamazsın. En fark edilebilir ekipman Upgrade'i genellikle kulaklıklarda oluyor.

G PRO X2'nın sıparısını verdım dıger ekıpmanları da zamanla yukseltmeyı dusunuyorum.

O paralara daha iyi ekipmanlar alabilirdin ama elindeki ekipmanlarda gayet yeterli.

Cahıllık ıste hiç bakmadım teşekkür ederım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı