Oyun ekipmanları önerisi

Klasse var oda güzel ama o bir tık daha pahalıydı en son.

Mausepad yeterli olur diye düşündüm ,.ikrofon alma sebebim güzel duruyor ve oyun yapma gunluklerimi paylaşacağım onun için ce 3 monitöre alıştım monitorler arası siyah çizgi yerine tek monitır daha mantıklı (konu sahibi benim)
Mikrofonu ilk defa gördüm açıkçası hocam, size önerim şuanlık kulaklık mikrofonu ile ilerleyin yetersiz kalırsa yeni güzel bir mikrofon alırsınız pek önerdiğim söylenemez. Dediğim mousepad daha iyi çünkü hyperbeast desenli mousepadler ucuza ithal ediliyor çoğunlukla o sebepten kalitesiz oluyor.

Mikrofonu ilk defa gördüm açıkçası hocam, size önerim şu anlık kulaklık mikrofonu ile ilerleyin yetersiz kalırsa yeni güzel bir mikrofon alırsınız pek önerdiğim söylenemez. Dediğim mouse pad daha iyi çünkü hyperbeast desenli mousepadler ucuza ithal ediliyor çoğunlukla o sebepten kalitesiz oluyor.

İlginç o mikrofon bayağı popüler oldu son dönemde.

Mikrofonu ilk defa gördüm açıkçası hocam, size önerim şuanlık kulaklık mikrofonu ile ilerleyin yetersiz kalırsa yeni güzel bir mikrofon alırsınız pek önerdiğim söylenemez. Dediğim mousepad daha iyi çünkü hyperbeast desenli mousepadler ucuza ithal ediliyor çoğunlukla o sebepten kalitesiz oluyor.
Mantıklı biraz araştırıp düşüneceğim

Gayet kaliteli bir mikrofon o. Ama evet bende kulaklık mikrofonu ile gidiyorum ama o kulaklığı almayın sakın bunu kullanıyorum tek eksisi boşta tek kulakta ufak bir cızırtı geliyor ama ondan daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı