Bu iki markanın ürünleri arasında kaldım. Kullanım deneyimi olanlar düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Üçünün toplam tutarı en fazla 1000 TL olacak şekilde kulaklık+klavye+fare arayışı içersindeyim.
ASUS kulaklık, klavye ve fare:
(Cerberus serisi hoşuma gitti ve Technopat kanalında da Cerberus kulaklık inceleme videosu da vardı. Klavye ve fare de "Comboset" olarak alınca daha ucuza geliyor.)
Bu iki markanın ürünleri arasında kaldım. Kullanım deneyimi olanlar düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Üçünün toplam tutarı en fazla 1000 TL olacak şekilde kulaklık+klavye+fare arayışı içersindeyim.
ASUS kulaklık, klavye ve fare:
(Cerberus serisi hoşuma gitti ve Technopat kanalında da Cerberus kulaklık inceleme videosu da vardı. Klavye ve fare de "comboset" olarak alınca daha ucuza geliyor.)
Yaklaşık 4 yıldır Logitech G300s kullanıyorum, mükemmel bir kalitesi var. Aşırı kullanıma rağmen hâlâ bir problemi yok. Bundan sonraki seçimim yine aynı mouse'dan yana olacak muhtemelen.
Açıkcası Logitech destek konusunda dünyada lider diyebilirim. Bu dediğimi garanti sürecini yaşamış olanlar çok iyi anlayacaktır. Biraz bu konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
Çoğu kişi Logitech önermiş ve övmüş. ASUS kimsenin umrunda değil gibi görünüyor. Halbuki ben ASUS'a sıcak bakıyordum açıkçası. Çünkü monitörüm ve ekran kartım ASUS diye sempatim oluştu biraz.
Aynı markanın ürünleri set halinde dizmek neden mantıksız olsun bu arada?