Oyun ekipmanlarında ASUS vs Logitech

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu iki markanın ürünleri arasında kaldım. Kullanım deneyimi olanlar düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Üçünün toplam tutarı en fazla 1000 TL olacak şekilde kulaklık+klavye+fare arayışı içersindeyim.

ASUS kulaklık, klavye ve fare:
(Cerberus serisi hoşuma gitti ve Technopat kanalında da Cerberus kulaklık inceleme videosu da vardı. Klavye ve fare de "Comboset" olarak alınca daha ucuza geliyor.)

Logitech kulaklık, klavye ve fare:
(Uygun fiyatlı ve muadil olduğunu düşündüğüm ekipmanlar.)

Bu iki markanın ürünleri arasında kaldım. Kullanım deneyimi olanlar düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Üçünün toplam tutarı en fazla 1000 TL olacak şekilde kulaklık+klavye+fare arayışı içersindeyim.

ASUS kulaklık, klavye ve fare:
(Cerberus serisi hoşuma gitti ve Technopat kanalında da Cerberus kulaklık inceleme videosu da vardı. Klavye ve fare de "comboset" olarak alınca daha ucuza geliyor.)

Logitech kulaklık, klavye ve fare:
(Uygun fiyatlı ve muadil olduğunu düşündüğüm ekipmanlar.)

Sadece tek markanın ürününden oluşan bir set yapacaksanız Logitech almanı öneririm ama farklı markalarla oluşan bir set istersen o şekildede öneri yapabilirim.
Klavye:Logitech G213, Klavye, USB, Siyah: Amazon.com.tr
Kulaklık:Logitech G432 7.1 Surround Sound Oyuncu Kulaklığı -Leatherette Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Mouse:LOGITECH G203 GAMING LIGHTSYN 910-005796 Mouse Siyah

Çoğu kişi Logitech önermiş ve övmüş. ASUS kimsenin umrunda değil gibi görünüyor. 😀 Halbuki ben ASUS'a sıcak bakıyordum açıkçası. Çünkü monitörüm ve ekran kartım ASUS diye sempatim oluştu biraz.
Aynı markanın ürünleri set halinde dizmek neden mantıksız olsun bu arada?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı