Çözüldü Oyun esnasında alınan "DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

melihscofield0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 12400F
Gigabyte H610M H
2X16 Gskill 3200 mhz ram
zotac gaming rtx5060
Crucial 500 Gb M2 SSD
Crucial BX500 Sata SSD
WD 2TB HDD
Meslek
Özel Sektör/ Ücretli
RAM
32 Gb 3200mhz
Ekran kartı
rtx5060
Anakart
gigabyte h610mh
İşlemci
i5 12400f
Fatal error: [File:C:/buildWork/d9b2387fd600ba3c/UnrealEngine/Engine/Source/Runtime/D3D12RHI/Private/D3D12Util.cpp] [Line: 693] hr failed at C:/buildWork/d9b2387fd600ba3c/UnrealEngine/Engine/Source/Runtime/D3D12RHI/Private/D3D12Resources.cpp:477 with error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED with reason: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG

Aldığım hata bu arkadaşlar. Ekran kartımı değiştirdim ve RTX 5060 aldım ve Squad da bu hatayı alıyorum belirli bir süre oynadıktan sonra. Başına daha önce gelip çözüm bulanlar veya önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Driver güncel. Ekran kartı sıfır alındı. Stres testlerinde sorun yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 22
Çözüm
Arkadaşlar çözümü buldum. Oyunlara DX11 de giriyorum. Hint bir YouTube kanalındaki arkadaşın da dediği şeyleri yaptım ve düzeldi. Regedit yazıp bu yolu izlediğimiz zaman TdrDdiDelay diye DWORD32 yapıyoruz ve değer olara 3C giriyoruz ve bir tane daha DWORD32 yapıp ismini TDR Delay koyup değeri 3C yaptım. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Anladığım kadarıyla artık kullanılmayan bir driver olduğunu söylüyor bir uygulama vardı tüm ekran kartı driverlarını silip temiz kurulum yapıyordu o uygulamayı bulabilirsem yazarım dostum.

Anladığım kadarıyla artık kullanılmayan bir driver olduğunu söylüyor bir uygulama vardı tüm ekran kartı driverlarını silip temiz kurulum yapıyordu o uygulamayı bulabilirsem yazarım dostum.

Hocam DDU'dan bahsediyorsunuz sanırım yaptım onu da.

Arkadaşlar çözümü buldum. Oyunlara DX11 de giriyorum. Hint bir YouTube kanalındaki arkadaşın da dediği şeyleri yaptım ve düzeldi. Regedit yazıp bu yolu izlediğimiz zaman TdrDdiDelay diye DWORD32 yapıyoruz ve değer olara 3C giriyoruz ve bir tane daha DWORD32 yapıp ismini TDR Delay koyup değeri 3C yaptım. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…