Oyun esnasında RTX 3070 Ti sistem reset atıyor

Fearofthedark

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance Rgb Pro Sl 32GB (2X16) 3600Mhz CL18 Ddr4
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 EVOPlus
Ekran kartı
Geforce 3070 Tİ
Anakart
Asus Prime Z790M-Plus D4
İşlemci
Intel13th Gen Intel i5-13600K
Öncelikle merhaba arkadaşlar,

PC daha 1 sene olmadı parçalarını bu şekilde yeniledim, neyse soruya geçmek istiyorum. Oyun esnasında (Escape from Tarkov) PC 1 saniyeliğine kilitlendi sonra çok hızlı bir şekilde mavi ekran verip reset attı, önemsemedim tekrar girdim yaklaşık 20 dakika kadar oynadıktan sonra bu sefer direkt reset atmaya başladı PC'ye bende WoT girdim(world of the tanks) 1 saati aşkın oynadım herhangi bir sorun çıkarmadı. PC'yi normal kullanmada da bir sıkıntı olmuyor fakat Tarkov'a girdiğimde PC kendine reset atıyor. CPU ve GPU'nun stress testini yaptım herhangi bir reset atma da olmadı, olay görüntüleyicisi kısmından baktığımda reset attığı dakikada Kernel Power 41 hatası verdiğini gördüm. Geçmiş konularda baktığımda Recep beyinde bu hatanın Power Supply'nin sebep olduğunu söylemiş, benim Power Supply bayağı bir eski (Xigmatek 650W 80+ Bronze tauro) marka sizlerde de böyle bir sıkıntı oldu mu? Cevaplarınız nedir eğer ki Power'dan kaynaklıysa yukarıda belirttiğim sisteme göre önerilerniz var mıdır? Teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/corsair...gold-tam-moduler-guc-kaynagi-pm-HBC00000UK862 şu ürün iyi midir bu arada ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı