Oyun Fatihi Twitch Bit dolandırıcılığı yapıyor

Yarım saat konuşup bunu twitch-youtube'de paylaştığına göre hesabını da devlete verebilir diye düşünüyorum. Adam bir anda nasıl ve nerden kazandığını da anlatıyor zaten videoda. Tek bir satırda 19XX dolar para almış, onu da Twitch onaylayıp hesabına yatırmış. Bence bundan sonra çok da konuşmaya gerek yok gibi.
Listede olan herkes Twitch tarafından onaylanıp parasını almış, orada bir problem yok zaten.

Dediğim gibi asıl problem, aniden para kazanma olayı. Ayrıca bu sadece bitlerle değil, reklam kazançları da ve aboneler de dahil.

Yarım saat konuşup bunu twitch-youtube'de paylaştığına göre hesabını da devlete verebilir diye düşünüyorum. Adam bir anda nasıl ve nerden kazandığını da anlatıyor zaten videoda. Tek bir satırda 19XX dolar para almış, onu da Twitch onaylayıp hesabına yatırmış. Bence bundan sonra çok da konuşmaya gerek yok gibi.
Zaten başka şekilde anlatılıp bu işe girdiklerini biliyoruz. Ama bu hırsız oldukları gerçeğini değiştirmez. Ayrıca bu yapanlardan sadece bir tanesi ve itiraf etmiş. Sana şunu söyleyebilirim ki bu olayların yaklaşık 2-3 haftadır içindeyiz ve en başlarda kimse kabul etmedi. Yok kendi kendime attım vs. diye sallayıp durdular. Suçsuz en başta da suçsuzdu ve bunları anlatabilirdi. Diğer yayıncılar ne yapacak diye beklenip sonra açıklama yapıyorlar.

Benim anlamadığım neden herkes "Twitch, Twitch, Twitch" diyor?

Burada suçlu olan yayıncı. 3D Secure kullanmadığı için Twitch'e yüklenmenin pek anlamı yok çünkü Google Play, Amazon gibi dünyanın en büyük şirketleride 3D Secure kullanmıyor.

Ek olarak bu siber polisler ne halt ediyor merak ediyorum, TOR bile kullanmadan girilen ve içinde nasıl telefon numarasından kişinin 7 soyunu bulabileceğinizi anlatan "hacker" forumları bile var.
Hatta bunlardan bazıları MERNİS falan bile yayınlamıştı, öyle gizli saklıda değiller isimlerini arama motoruna aratınca ilk sayfada çıkıyor çoğu.

Benim anlamadığım neden herkes "Twitch, Twitch, Twitch" diyor?

Burada suçlu olan yayıncı. 3D Secure kullanmadığı için Twitch'e yüklenmenin pek anlamı yok çünkü Google Play, Amazon gibi dünyanın en büyük şirketleride 3D Secure kullanmıyor.

Ek olarak bu siber polisler ne halt ediyor merak ediyorum, TOR bile kullanmadan girilen ve içinde nasıl telefon numarasından kişinin 7 soyunu bulabileceğinizi anlatan "hacker" forumları bile var.
Hatta bunlardan bazıları MERNİS falan bile yayınlamıştı, öyle gizli saklıda değiller isimlerini arama motoruna aratınca ilk sayfada çıkıyor çoğu.
Bu kadar büyük bir şirket 10-20 izlenen kişiye her ay düzenli olarak 3000-4000 dolar bit atılmayacağını düşünmüyor mu? Ee bu belgelelerin hacklendi ve tek yaptığın işlem herkes söyledikten sonra partnerliklerini almak mı? O zaman ben sana şunu söyleyebilirim Twitch denen firma Tek ayda 30 Bin dolar para çalan hırsızın Twitchte geleceği var diye partnerliğini bile almadı. 3D kullanmamak yine Twitch problemidir. Evet kullanmayabilirsin ama Türk bir yayıncıya yüklü bir miktarda dolar atılırken buna önlem olarak 3D koyacak kişide Twitchtir. Twitch Türkiye'ye şimdiden geçmiş olsun. En kısa sürede işlerini kaybedecekler. Twitch tamamen kapanır veya çok sıkı devlet gözetiminde önlemler gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı