Bu CC ile Bit işinin patlak vermesi sonucu ortaya çıkanlardan biri de yüksek takipçili YouTuber Oyun Fatihi. Kanıtlarını aşağı bırakıyorum. Bir Twitter sayfası daha bırakıyorum, buradan istediğinize bakın.
40 İzlenen bathie nasıl yeni eve çıktı diye düşünüyordum, meğersem böyleymiş.Olayı bilmeyenler için özetleyeyim;
Kredi kartı çalan bir grup anonim (aslında çoğunun kimliği ortaya çıktı) az-çok izlenen yayıncılarla anlaşıp o kartlarla o yayıncılara bit atıyorlar. Ay sonunda yayıncı 5,000$ kazandıysa, anlaştıkları miktarı aralarında bölüşürler. Atıyorum atan kişi %60 alır, yayıncı %40 alır. Burada yayıncının sürekli yayın akışını devam ettirmesi ve düzenli yayın açması gerekir. Buna da "bit dolandırıcılığı" diyorlar. 50-100 izlenen yayıncılar ortalama 10,000$'a kadar para kazanıyor.
Hocam o programı verir misinizBelirli bir program var
10-20 izlenen adamların 2500 dolar kazanma gibi bir durum var ortada. Artık oradan çıkarımını yap.Benim anlamadığım bir olay var. Burada yayıncıya gönderilen bit, sadece laf olsun diye kullanılarak da gönderilmiş olamaz mı? Eğer burada gönderilen bit cc ile yapılmış ise. İllaki karşılıklı anlaşmalı yayınlar yapanlar olmuştur da hepsine nasıl bu genellemeyi yapabiliyorsunuz orayı anlamadım. Benim kaçırdığım bir yer mi var, cahilliğime verin twitch kullanmadım hiç.
Yakalanmama ihtimalin yok. Böyle saçma sapan işlere bulaşma. Paçanı kurtaramazsın.Hocam o programı verir misiniz? Yakalanma ihtimali vs. var mı?
Hocam o programı verir misiniz? Yakalanma ihtimali vs. var mı?
Artık herkesin haberi var. Haberleri izleyebilirsin an itibariyle. Öyle küçük paralar değil Milyon dolarlar diyebiliriz. Çalınan kartlar yurtdışı genelde. Türk yargısı ceza vermese bile o yargılar gereğini yapar.O çalıntı kartlar ile bit atanlar kadar yayıncılar da suçlu. Bakalım türk yargısı ne yapacak veya haberi var mı?
Bana 10,000$ verseler ben de değişirim.Vay be gerçekten para insanları değiştiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.