Oyun geliştirerek yurt dışına çıkmak

krekeas

Decapat
Daha fazla  
Selamlar 15. yaşındayım lise 2'ye gidiyorum yaklaşık 1 senedir oyun geliştirme ile ilgileniyorum ve bu alan yoluyla yurt dışına çıkmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, nasıl bir yol haritası çizebilirim? Polonya'da çok güzel oyun şirketleri var Polonya falan olursa çok sevinirim en azından ben öyle düşünüyorum. Önümde daha 2-3 sene olduğu için acele etmeden şimdiden hazırlanmak istiyorum. İlla bu yol ile de olmak zorunda değil tecrübeleri veya bildikleri olan abilerim, ablalarım yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar 15. yaşındayım lise 2'ye gidiyorum yaklaşık 1 senedir oyun geliştirme ile ilgileniyorum ve bu alan yoluyla yurt dışına çıkmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, nasıl bir yol haritası çizebilirim? Polonya'da çok güzel oyun şirketleri var Polonya falan olursa çok sevinirim en azından ben öyle düşünüyorum. Önümde daha 2-3 sene olduğu için acele etmeden şimdiden hazırlanmak istiyorum. İlla bu yol ile de olmak zorunda değil tecrübeleri veya bildikleri olan abilerim, ablalarım yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Şahsen dil ve sağlam bir diploman yoksa silinip gidersin.

Hayalleriniz çok güzel ama hatırlatırım türkiyedesiniz...
Yurt dışına çıkmak o kadar zor ki, bence Türkiye içinde daha realist hareket etmelisiniz.

Amacın oyun yapmak mı yoksa yurt dışına mı çıkmak? oyun geliştirdin diye yurt dışına çıkamazsın, yurt dışına çıktın diye oyun geliştiremezsin. İkisini de yaptın diyelim iş bulman gerekiyor. Polonya ya gitmek istiyorsun peki çalışmak istediğin şirketin ismi nedir. Hiç araştırdın mı çalışan personel özelliklerine gibi gibi daha gerçekçi yaklaşımlar yaparsan hedeflerine ulaşmak için yola çıkmış olursun. Öncelikle karar vermen gerekiyor, Oyun mu yapmak istiyorsun, Yurt dışına mı çıkmak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı