sinkare.coskare
Kilopat
Dostlar Jett Simulator tarzında bir mobil oyun planlıyorum. Blender'dan kendim modellediğim jetleri kullanacağım bunlar için Unity uygun olur mu acaba?
Mobil oyun için Unity daha rahat olur ama bilgisayar oyunları için Unreal Engin fazla gelişmiş bir program.Dostlar Jett Simulator tarzında bir mobil oyun planlıyorum. Blender'dan kendim modellediğim jetleri kullanacağım bunlar için Unity uygun olur mu acaba?
Mobil oyun için Unity daha rahat olur ama bilgisayar oyunları için Unreal engin fazla gelişmiş bir program.
CRYENGINE | The complete solution for next generation game development by Crytek Crysis serisi bu motorla geliştirildi.
PC için düşünmüyorum mobilden yaparsam tutma şansı daha yüksek sağlam proje var aklımda.
PC için düşünmüyorum mobilden yaparsam tutma şansı daha yüksek sağlam proje var aklımda.
+ Üst düzey C# ve orta seviye civarında JS biliyorum Unity de C# lazımmış sanki ama arayüzü hakkında bilgim yok tutariol var mı acep.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.