Oyun hayatına RDR 2 ile başlanır mı?

Bende Knight Online oynadım hep yıllarca sonra sizin gibi sistem düşük kaldı parça parça topladım son haline getirdim. Daha çok Online oyunlar seviyorum ve oynuyorum PUBG CS:GO vb gibi ama yakında hikayeli oyunlara başlayacağım. RDR 2 en son ve en geniş zamanımda oynayacağım oyun olacak. Şu an arkadaşlarla günlük CS:GO ve PUBG atabiliyoruz anca herkes çalışıyor falan.

RDR2'den sonra benim böyle bir oyun bulmam lazım diye arayışa giriyor her insan e aradığını da bulamıyor haliyle.

RDR2 ilk aşk gibi ondan sonrakiler hep geçiştirme gibi geliyor. Sonradan zevklerin ve karakterin değişince başka aşklara yelken açılmıyor değil tabi.

@The Theseus söyleyeyim:

Ubisoft klasiği bir oyunun aynısından 1000 kez yapmayı çok severler. AC serisini örnek verebiliriz buna ve Far Cry 3 2012 yılında çıkmış bir oyun. O sene herkes tarafından çok sevildi ve oynandı. Bunu gören Ubisoft sonraki çıkardığı tüm oyunların 3. oyununun aynısı yaptı, bir fark yok. Tekrara sarıyor kısacası ve Far Cry serisi kendi içerisinde bile tekrara saran bir oyun. 3. oyununu oynaması yeterli olur.

Konu uzun olduğu için tüm mesajları okuyamadım söylemeyen varsa RDR2 hikayesi ilk başta çok yavaş işler sıkılma ihtimaliniz var haberiniz olsun ama çok güzel oyundur GTA 5 oynamadıysanız onun hikayesi daha hızlı ve sürükleyici haberiniz olsun.

RDR çok sisirdiler ama güzel oyun genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…