Oyun hayatına RDR 2 ile başlanır mı?

Hocam kendinizin ne tür oyunlar sevdiğinizi bulmanız gerekiyor bu da ya oyun alıp deneyerek ya da oynayan kişilerden spoiler yemeden izleyerek olur. Benim RDR2’yi henüz maalesef ki oynama fırsatım olmadı fakat yorumlar çok olumlu ve izlediğim kadarıyla harika , kelimelerin kifayetsiz kalacağı türde bir oyun.

RDR 2'nin muhabbeti bile bu derece sarıyorsa oyunu daha çok merak ettim şu an da.

Gergin bir dönemin de mi oynadın acaba?
Oyunun yavaş temposuna gelememiş olmalı.

RDR 2'nin muhabbeti bile bu derece sarıyorsa oyunu daha çok merak ettim şu an da.
Yüklenildiği anlam kadar bir muhabbeti yok, PS4'ümde oynuyorum, güzel, tamam iyi falan ama ben neye bu kadar anlam yüklediklerini bulamadım, gerçi huzurlu bir dönemimde oynadığımı söylemek yanlış olur.

Grafikler ve mekanikler mükemmel, hikaye de öyle ilerliyor, bakalım hayırlısı. RDR Online çöp ama oraya hiç girmeyin.

Haklısın hocam. Önce şu CoD serisini ilk oyundan son oyuna bitireyim kendi fantezimi gerçekleştiriyim sonrasında sıra RDR 2'ye gelecek.

Haklısın hocam. Önce şu CoD serisini ilk oyundan son oyuna bitireyim kendi fantezimi gerçekleştiriyim sonrasında sıra RDR 2'ye gelecek.

Assassin's Creed serisine de bakmanızı öneririm. Ben henüz çok az oyununu oynadım fakat seri güzele benziyor. Tabii arada kötü oyunları da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…