Oyun hayatına RDR 2 ile başlanır mı?

Eski oyunlardan başla. Nasıl 99 yılında HL oynamak ile 2022 yılında HL oynamak aynı hissiyat vermezse bu da aynı şekilde olur. Eğer oyuna yüksek grafikli aham şaham bir oyunla başlarsan daha alt oyunlardan zevk alamayabilirsin bu yüzden daha alt grafikli oyunlardan başla. Bkz Tomb Raider eski oyunları.

Eskilerden yenilere gitmeye karar verdim.

Eskilerden yenilere gitmeye karar verdim.

RDR2 gerçekten sadece bir oyun değil. Bakın çok sağlam bir hikayesi yok belki. Hatta klişe olan yerleri fazla. Ancak o hikaye öyle bir ortamda ve öyle güzel yazılmış karakterle anlatılıyor ki esere dönüşüyor. Yahu hikayeden bağımsız atım sergen ile dağın başına çıkıp etrafa bakmak için girdiğim oluyordu oyuna. Oyun bittikten sonra tekrar oynadım. Etkisinden çıkmam uzun sürdü. Hala ara ara girerim. Ancak her oyunun başka tadı var hocam. Sağlam hikayesi olan oyunlar etki konusunda ciddi başarılı olabiliyor. AC serisinden önerimse ilk üçleme(Ezio), Witcher serisi keza sağlam, Katana Zero iyidir, ori sanattır, Detroit Become Human gelecekte olabileceği çok güzel tasarlayıp sunar. Metro serisi güzel hikayeli bir FPS oyunudur. BioShock serisi yarattığı evrende sizi hapseder ve düşündürür. Bir de fanboyu olduğum ve bu fanbolukta beni hiç üzmeyen, kükredimi dağ deviren GoW vardır ki oynayınca mastürbasyon etkisi yaratır. Ah hocam buralara sığmam taşarım. Kendi türünde öyle güzel oyunlar var ki. ( ama RDR 2 hep en öndedir benim için)

Hocam elinize sağlık müthiş yazı olmuş. Mesajınızın ekran görüntüsünü aldım. Bahsi geçen oyunlar için. Hepsini deneyeceğim.

Hocam elinize sağlık müthiş yazı olmuş. Mesajınızın ekran görüntüsünü aldım. Bahsi geçen oyunlar için. Hepsini deneyeceğim.

Sağ olun hocam. Çok fazla oyun oynayan birisiyim. Oyunlarla ilgili bir sorununuz olursa da yazabilirsiniz. Steam profilimde de keza size uyabilecek oyunlar var. Kullanıcı adım: Sinematografi. Belki size fikir verir oyunlar.

Oyunlara başlarken kendinizi o karakterin yerine koyarak mı motive oluyorsunuz?

Bu zaten oyunun iyi olmasıyla alakalı, oyunda yönettiğiniz karakter size bu hissiyatı veriyor, oyun sizi içine sokuyorsa zaten kendi kendinize motive oluyorsunuz. Rdr2 gerçekten iyi bir oyun, çoğu oyunda olmayan etkileşimleri ayrıntıları içeriyor, ama her oyunun yeri de ayrı. Benim hiç zevk almadığım bir oyuna bir başkası saatlerini veriyor ve zevk alıyor. O yüzden hiç takılmayın hocam ama Rdr2 iyi başlangıçtır.

@Margot Robbie

RDR 2'yi oynayın oynatın. Kalite standartlarını baştan yazan bir yapım.
Oyun dünyasına RDR 2 ile başlarsa başka oyunlardan zevk alamayıp oyunlardan soğuyabilir, çünkü RDR 2 zirve

Neden? Sahip olduğum tek assasin oyunu fakat henüz oynamadım.
En iyi Assassin's oyunlarından biridir, özellikle tarihe ve tarihi kişiliklere merakın varsa kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

Aynı şeyleri her seferinde yapmak isterseniz oynayın. Ben 20 saat dayanabildim. Ama siz bilirsiniz.

Hocam zaten level kasmaktan ben de sıkılıyorum. Ama hikayesi gayet güzel ilerliyor.

Ubisoft'dan mı indirmek gerek?

Evet. Ben de daha önce Epic'ten indirdim ve oyunu açmaya çalışınca Ubisoft'tan tekrar indirme istedi. Biraz araştırdım, farklı bir şeyler denedim fakat olmadı. Ben de sonra mecburen Ubisoft'tan indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…