Oyun hayatına RDR 2 ile başlanır mı?

Mantıklı.Ben bu yaz indirimlerinde witcher,metro ve batman serisini ve dying light aldım seneye de tomb raider,Detroit ve rdr2 almayı düşünüyorum.Hepsini oynadıktan sonra başlamalıyım bence hocam,sizce?

Mantıklı.Ben bu yaz indirimlerinde witcher,metro ve batman serisini ve dying light aldım seneye de tomb raider,Detroit ve rdr2 almayı düşünüyorum.Hepsini oynadıktan sonra başlamalıyım bence hocam,sizce?
Katılıyorum. Oyunda gerçekten o kadar çok detay ayrıntı var ki, bu ayrıntı ve detayları diğer oyunlarda göremeyince aynı zevki vermemeye başlıyor.

Katılıyorum. Oyunda gerçekten o kadar çok detay ayrıntı var ki, bu ayrıntı ve detayları diğer oyunlarda göremeyince aynı zevki vermemeye başlıyor.
Hocam aslında o hikayenin verdiği tadı,detayı ve gerçekçiliği hemen almamamız lazım.Çünkü diğer oyunları oynayınca garibimize gelir.Önce eski hikaye oyunlarını oynamalı ve alışmalıyız(bence).

Hocam oyunu 5-6 kere sil yükle yaptım Chapter 1 ve 2'de, eğer sarmazsa oynamamazlık yapmayın. Yavaş yavaş devam edin, kesinlikle bitirmeden silmemenizi öneririm, bitirince silmek ister misiniz orası ayrı konu

Arada kaldım şimdi. Neyse ben GTA V falan bitiriyim önce ya da assasin serisi.

Benim 10+ (15-) yıllık PC'mde GTA 5'i 50-40FPS'de çalıştırıyordum zevkimi almıştım Online'a sarayım dedim anticheat koruması çok kötü olduğu için trainerlı hilecilerden biri bana taktı ne zaman oyuna girsem oyunumu çökertti. Bütün emeklerim gitmişti oyundan soğumuştum ama oyunda da uygun olmayan bir sürü element var ve ben "oyunda strip clubu var!!!!1!11!!1"dan bahsetmiyorum. Oyunun kendisi öyle.

Kişiden kişiye değişir ama bence hemen rdr2 ye girme önce GTA 5,saints row 4 ve ya 2013-2017 arası çıkan oyunları oyna sonra rdr2 ye gir yoksa diğer oyunlar sarmayabilir

Hocam şahsi fikrimi söyleyeyim Rdr2 o kadar sağlam bir oyun ki hikaye olsun oynanış bakımından olsun bitirdiğimde üzüldüm. Hikayeli oyunları sevdiğim için Witcher 3 başlayayım dedim tatmin etmedi beni. Tavsiyem o zevki biraz daha sonraya saklamanız aksi takdirde boşluğa düşebilirsiniz

Bence Just Cause 3, Witcher 3, God of War, RDR 2 sıralamasıyla gidin.

En sevdiğim oyundur. Oyun tarihindeki en iyi oyun olarak görürüm kendimce. Hikayesinin güzelliği bir yana, o hikayenin ilmek ilmek işleyişi çok feci bir şey. Açıkçası ben sorabileceğiniz neredeyse her oyunu oynadığım için yoruma sağlıklı cevap veremeyebilirim ancak şöyle ki, hiçbir oyunun zevk vermediği dönemde RDR2 ilaç gibi gelmişti bana.

Tavsiyem Odyssey den uzak durun.
aksine Odyssey Origins-Odyssey-Valhalla üçlemesinden en sevdiğimdir. Uzak durun diyeceğinize sebebini belirtmenizde fayda var.

Belirttim ya zaten şu mesajı yazacağına mesajlara baksaydın görürdün zaten. Oyun 100 saat ve sürekli aynı şeyleri yapıyorsunuz. Bunun nesi eğlenceli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…