Oyun hesaplarına giriş yapılıyor

Her şey birkaç gün önce bu maili almam ile gerçekleşti. Önce umursamadım ama daha sonrasında Epic Games'ten şifre değiştirme talebi de gelince kıllandım ve şifrelerini değiştim. Daha sonrasında bunu Steam'de de yaşayınca mail adreslerini değiştirdim. Az önce ise değiştirdiğim mail adresine Steam'den şifre değiştirme talebi bu sefer Amerika'dan geldi. Bu nasıl oluyor, şifremi nasıl biliyorlar ve giriş yapıyorlar? Yardımlarınızı bekliyorum.
Epic games veri ihlalinden sonra şifrelerin kırılmış olabilir, şifrelerinizde benzerlik payı varmıydı veya şifreleriniz aynımıydı? Şifrelerinizi belirlerken kendi kafanızdanmı yaptınız yoksa şifre yaratıcı sitelermi kullandınız? Oyun hesaplarınız gmail adresleri hepsi aynımı? Eğer hepsi aynı olup şifrelerde benzerlik payları varsa. Amerika olan bir korsan yapıyor olabilir. Türkiyeden vpn ile bu tarz olaya karışacak bir insan yok çünkü amerikaya bağlandığı gibi çok düşük hızlarda indirme ve yükleme hızı alır. Büyük ihtimalle keylogger veya bu bir virüs değil bana kalırsa epic games yüzünden olan oldu. Benim tercihime göre yapmanız gereken şey tor-browser üzerinden hesaplarınıza proton mail veya farklı mail açma sitelerinden tek seferlik mailler açıp hesaplarınıza tek tek farklı mail adresleri koymak. Şifreleme konusunda. Python üzerinden şifre oluşturucu programlar var internet üzerinden bulabilirsiniz. Onlar üzerinden en az 16 en fazla 32 hane olmak üzere şifre oluşturmak lütfen bu işlemleri yaparken normal bir tarayıcı kullanmayın. Tor-browser ve vpn var ise bu işlemi gerçekleştirin o zaman sorununuz ortadan kalkacağını düşünüyorum. iyi sosyalleşmeler.

Epic Games veri ihlalinden sonra şifrelerin kırılmış olabilir, şifrelerinizde benzerlik payı var mıydı veya şifreleriniz aynı mıydı? Şifrelerinizi belirlerken kendi kafanızdan mı yaptınız yoksa şifre yaratıcı siteler mi kullandınız? Oyun hesaplarınız Gmail adresleri hepsi aynı mı? Eğer hepsi aynı olup şifrelerde benzerlik payları varsa. Amerika olan bir korsan yapıyor olabilir. Türkiye'den VPN ile bu tarz olaya karışacak bir insan yok çünkü Amerika'ya bağlandığı gibi çok düşük hızlarda indirme ve yükleme hızı alır. Büyük ihtimalle keylogger veya bu bir virüs değil bana kalırsa Epic Games yüzünden olan oldu. Benim tercihime göre yapmanız gereken şey Tor Browser üzerinden hesaplarınıza proton mail veya farklı mail açma sitelerinden tek seferlik mailler açıp hesaplarınıza tek tek farklı mail adresleri koymak. Şifreleme konusunda. Python üzerinden şifre oluşturucu programlar var internet üzerinden bulabilirsiniz. Onlar üzerinden en az 16 en fazla 32 hane olmak üzere şifre oluşturmak lütfen bu işlemleri yaparken normal bir tarayıcı kullanmayın. Tor Browser ve VPN var ise bu işlemi gerçekleştirin o zaman sorununuz ortadan kalkacağını düşünüyorum. İyi sosyalleşmeler.

Unutmamak adına hepsinin şifresini aynı koymuştum %40 unutkanlığım var çünkü siz deyince aklıma geldi Epic Games veri ihlali ile patlamış olabiliriz doğru söylüyorsunuz dediğiniz işlemleri deneyeceğim teşekkür ederim.

Unutmamak adına hepsinin şifresini aynı koymuştum %40 unutkanlığım var çünkü siz deyince aklıma geldi Epic Games veri ihlali ile patlamış olabiliriz doğru söylüyorsunuz dediğiniz işlemleri deneyeceğim teşekkür ederim.
Efendim bütün şifrelerinizi şuan bu devirde aynı yapmayın 2016 dan öncesi tarihlerinde bir sorun çıkartmıyordu ama şimdi çok büyük sorunlar çıkartıyor. Teşekkürler ne demek. iyi sosyalleşmeler dilerim. Ek olarak sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Epic games veri ihlalinden sonra şifrelerin kırılmış olabilir, şifrelerinizde benzerlik payı varmıydı veya şifreleriniz aynımıydı? Şifrelerinizi belirlerken kendi kafanızdanmı yaptınız yoksa şifre yaratıcı sitelermi kullandınız? Oyun hesaplarınız gmail adresleri hepsi aynımı? Eğer hepsi aynı olup şifrelerde benzerlik payları varsa. Amerika olan bir korsan yapıyor olabilir. Türkiyeden vpn ile bu tarz olaya karışacak bir insan yok çünkü amerikaya bağlandığı gibi çok düşük hızlarda indirme ve yükleme hızı alır. Büyük ihtimalle keylogger veya bu bir virüs değil bana kalırsa epic games yüzünden olan oldu. Benim tercihime göre yapmanız gereken şey tor-browser üzerinden hesaplarınıza proton mail veya farklı mail açma sitelerinden tek seferlik mailler açıp hesaplarınıza tek tek farklı mail adresleri koymak. Şifreleme konusunda. Python üzerinden şifre oluşturucu programlar var internet üzerinden bulabilirsiniz. Onlar üzerinden en az 16 en fazla 32 hane olmak üzere şifre oluşturmak lütfen bu işlemleri yaparken normal bir tarayıcı kullanmayın. Tor-browser ve vpn var ise bu işlemi gerçekleştirin o zaman sorununuz ortadan kalkacağını düşünüyorum. iyi sosyalleşmeler.
Hocam şifre oluşturucu programlar nedir? Yani adı üstünde şifre oluşturucu tamam ama klavye üzerinde sembollü, büyük-küçük harf ve rakamlı rastgele tuşlara bassanız atıyorum 25-30 haneli vs al sana şifre işte :D Bunun programını yapmak ne kadar gerekliymiş anlamadım :d

Hocam şifre oluşturucu programlar nedir? Yani adı üstünde şifre oluşturucu tamam ama klavye üzerinde sembollü, büyük-küçük harf ve rakamlı rastgele tuşlara bassanız atıyorum 25-30 haneli vs al sana şifre işte :D Bunun programını yapmak ne kadar gerekliymiş anlamadım :d

Hocam 19 satır kodla bu işlem bitiyor. İstediğin karakter ve sembolleri programa ekliyorsun, kaç haneli olup olmayacağını seçiyorsun ve terminalden saniyede çalışıyor. Sistemlerin oluşturduğu kodlar genellikle benzersiz oluyor. Bunda dalga geçilecek tek şey random şekilde klavye tuşlarına basmak. Olasılık olarak değerlendirelecek olsak tehlikeli. Her işlemde hangi tuşa basma derdide yok aç programı yap. Hem seri hem akıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı