Çözüldü Oyun içi banlı numara diğer hesaba eklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AexZeM

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı 1: NVIDIA GeForce GTX 1650
Ekran Kartı 2: Intel(R) UHD Graphics
İşlemci: Intel® Core™ i5-10200H
Ram: 16GB (8+8)
Depolama: 750GB (250+500)
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim CS:GO üzerinden oyun-içi perma banım var. Üstünden bir yıl geçti. İyicene sıkıldım çoğu oyundan ve kendime yeni bir hesap açtım ama numaralı koruma olmayınca güvende hissetmiyorum. Numara olarak da ana hesaptaki numaramı geçirebilirim ama açtığım anda 500 TL yatırdığım hesabımın gitmesini istemem. O yüzden bu hesabın oyun-içi alma ihtimali var mı?

Çözüm
Hayır. Telefon numarasını sonradan başka bir Steam hesabına ekleyince sorun olmuyor. Sadece yasaklama anında aynı telefon numarasını paylaşan Steam hesaplarına yasaklama uygulanır.

vac yasaklamasi telefon numarami ne yonde etkiler.png

Hayır. Telefon numarasını sonradan başka bir Steam hesabına ekleyince sorun olmuyor. Sadece yasaklama anında aynı telefon numarasını paylaşan Steam hesaplarına yasaklama uygulanır.

vac yasaklamasi telefon numarami ne yonde etkiler.png

Çözüm
Arkadaşlar benim CS:GO üzerinden oyun-içi perma banım var. Üstünden bir yıl geçti. İyicene sıkıldım çoğu oyundan ve kendime yeni bir hesap açtım ama numaralı koruma olmayınca güvende hissetmiyorum. Numara olarak da ana hesaptaki numaramı geçirebilirim ama açtığım anda 500 TL yatırdığım hesabımın gitmesini istemem. O yüz.

Açıklıyorum sakın eskiden ban yemiş olduğun CS:GO hesabında kullandığın telefon numarasını yeni açtığın temiz hesabına koyma eğer koyarsan yaşayacağın 3 ihtimal var.
1.VAC ban yersin bunun sebebi eski telefon numaran kara listeye alındı.
2.VAC ban yemen hızlı gerçekleşmez benim böyle çok fazla hikayem var 2 ay boyunca normal oynadım Prime hesap aldıktan sonra VAC ban yedim o yüzden dikkat et.
3.güven faktörün kırmızıya dönebilir eğer kırmızıya dönerse her maç karşına hvh gelir bu yüzden oyundan soğursun.

Bu işler ile çok iç içeyim yaklaşık 4 yıldır hile kullanıyorum çok fazla hesap banlattım dikkat et sakın ban yemiş telefon numaranı başka bir hesaba aktarma otomatik VAC ban yeme veya güven faktörün düşüp sonradan VAC ban yeme ihtimalin var.

@abugat Sonradan VAC ban bulaşma diye bir şey yok. Sadece yasaklamanın verildiği esnada aynı telefon numarasını paylaşan Steam hesapları yasaklama alıyor. Valve hiçbir zaman önceden hile kullanılan hesaptaki kayıtlı telefon numarasını sonradan başka bir Steam hesabında kullandın diye o hesaba yasaklama vermedi.

2019 yılında ben de yasaklama almıştım CS:GO'dan. Sonradan numaramı kullandığım diğer Steam hesaplarımda o zamandan beri VAC yasağı vs. almadım, hâlâ da hesaplarımı sorunsuz kullanıyorum. Güven faktörüm de olumsuz etkilenmedi.

@abugat

Valve "numara hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir diyorsa" numaranın kara listeye alınmış olması ve tekrar VAC yasaklanması verilmesi gibi bir şey söz konusu olamaz. Kara listeye alınan bir numaranın da zaten herhangi bir hesapta kullanılmasına izin verilmez. Eskiden birkaç aylığına numaranın bloke edildiği gibi.

Dikkat et sakın ban yemiş telefon numaranı başka bir hesaba aktarma. Otomatik VAC ban yeme veya Güven Faktörü'nün düşüp sonradan VAC ban yeme ihtimalin var.

Öyle bir ihtimal yok. Olsaydı zaten geliştiricisi aksini söylemezdi.

Buyurun, bu da zamanında Steam Destek çalışanı tarafından verilmiş olan cevap.

Steam Destek cevabi.png

@Hyuuga Neji

Üzerinden bayağı zaman geçmiş. Bilgilendirme amaçlı son durumu paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:
@abugat

Valve "numara hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir diyorsa" numaranın kara listeye alınmış olması ve tekrar VAC yasaklanması verilmesi gibi bir şey söz konusu olamaz. Kara listeye alınan bir numaranın da zaten herhangi bir hesapta kullanılmasına izin verilmez. Eskiden birkaç aylığına numaranın bloke edildiği gibi.

Buyurun, bu da zamanında Steam Destek çalışanı tarafından verilmiş olan cevap.

Eki Görüntüle 1839202

@Hyuuga Neji

Üzerinden bayağı zaman geçmiş. Bilgilendirme amaçlı son durumu paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Ban yemedim. Teşekkürler.

@abugat

Buyurun, bu da zamanında Steam destek çalışanı tarafından verilmiş olan cevap.

Eki Görüntüle 1839202

@Hyuuga Neji

Reis ben bizzat bunun yüzünden yanlışlıkla banlı hesaptaki telefon numaramı bağladığım için ban yedim bana anlatmana gerek yok kendin bizzat deneyebilirsin oyuna girdiğinde güven faktörün bozulacak ve hesabın düzelmesi için 3 ay boyunca CS:GO'ya girmemen lazım ki güven faktörün düzelsin yaklaşık 4 yıla aşkındır bu oyunda hile kullanıyorum 4 yılda bu oyun hakkında birçok şey öğrendim örneğin sana ban atmıyolar fakat Prime hesap aldığında ban yiyosun gibi oyun çok farklı bir sistemde işliyor bende zamanında senin gibi bilet açıp sormuştum bana da bu cevabı verdiler ve ben bu cevaba güvenerek kendi hesabıma telefon numaramı bağladın Prime aldım o günün akşamı hesabım VAC ban yedi istersen kendinde bizzat deneyebilirsin bana güvenemediysen ama hesabının kırmızıya düşerse üzülme :)

Reis ben bizzat bunun yüzünden yanlışlıkla banlı hesaptaki telefon numaramı bağladığım için ban yedim bana anlatmana gerek yok kendin bizzat deneyebilirsin oyuna girdiğinde güven faktörün bozulacak ve hesabın düzelmesi için 3 ay boyunca CS:GO'ya girmemen lazım ki güven faktörün düzelsin yaklaşık 4 yıla aşkındır bu oyunda hile kullanıyorum 4 yılda bu oyun hakkında birçok şey öğrendim örneğin sana ban atmıyolar fakat Prime hesap aldığında ban yiyosun gibi oyun çok farklı bir sistemde işliyor bende zamanında senin gibi bilet açıp sormuştum bana da bu cevabı verdiler ve ben bu cevaba güvenerek kendi hesabıma telefon numaramı bağladın Prime aldım o günün akşamı hesabım VAC ban yedi istersen kendinde bizzat deneyebilirsin bana güvenemediysen ama hesabının kırmızıya düşerse üzülme :)
Düşmedi ve ban yemedim. Sen bağlamışsın daha önce ve öyle ban yemişsin. İlk ban yiyip sonra bağlarsan ban yemezsin.

@wanetage kendin deneyebilirsin. Güven faktörün düştükten sonra oynamaya devam edersen VAC ban yiyebiliyorsun ve eğer banlı telefon numaranı girersen güven faktörünün kırmızıya dönme ihtimali var. Kırmızıya döndükten sonra VAC ban yeme olasılığın var benim çok fazla hesabım bu boş muhabbet yüzünden ban yedi. İnanmak istemiyorsan kendin bir ara deneyebilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı