Oyun için 24 Mbps İnternet Yeter Mi ?

Bizim binayı ve karşıdaki siteyi kafalayıp 30 kişi dilekçe yazarsak umarım fiber altyapı çekerler. Hatta burada hiç fiber yok onlar için de avantaj olur.
Eğer binanın önünden hat geçiyorsa 7-8 daire onaylar ve yönetici gidip başvurursa hat çekebilirler. Onaydan kastım binada 7-8 Süperonline abonesi olması veya Süperonline'ye altyapı için başvuruda bulunması gerekir eğer bu şartları sağlamıyorsanız boşuna uğraşmanın mantığı yok.

Şuan değilim ama altyapı başvurusu yapamaz mıyım ?

Santral uzaklığı ve yükleme çok önemli ben 16 mbps ile lolü 55 cs go yu 60 la oynuyordum binamıza kutu bağlandı ordan kablo çekildi eve şuan 100 mbps internet erişimim var lolü 34 pingle oynuyorum sunucu taşınınca 14 oldu bakır kabloyla gelen çakma fiber ile yoğunluğun başladığı saatlerde ping çok artıyordu iyi bir oyun deneyimi için gerçek fiber şart tt den uzak durun.

16 MB/S yeterli olur mu? CS:GO ve BF1 de ping değerleri ne olur?

Size internetle alakalı bir soru sormak istiyorum. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Size internetle alakalı bir soru sormak istiyorum. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Sormak istediğiniz soruyu ilgili kategorinin altına yeni bir konu şeklinde açıp beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Ama bu konu altına soru sormak ceza nedenidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…