Oyun İçin 27" vs 24" Monitör

2K bir monitörde FHD oyun oynanırmı performans kaybı yaşanırmı ? @Boreas75
Siz galiba PUBG,CSGO ve LoL tarzı oyunlar için 2k da oynanmaz gibi veya 2k da düşük fps alırım gibi bi karmaşanın içerisindesiniz. Sakın 1080p almak gibi bi hata yapmayın PUBG de 2k da oyun içi custom ayarlarla yine 140+ fps yakalarsınız.

Öncelikle monitör boyut seçimi gözünüz ve kullanıcı olarak hangisine alışkınsanız o önemli. Ben mesela 27 inch boyut kullanıyorum. Bana o hitap ediyor. Ayrıca elinizdeki kart GTX 1080ti yani. 1080p monitör alamazsınız demiyorum ama alırsanız o karta biraz haksızlık yapmış olursunuz. Yani kart cana gelip "Hacı iyi misin sen?" diyebilir size:) 2K monitör o kart ile çok güzel bir performans ve akıcılık deneyimi yaşayabilirsiniz. İsterseniz YouTube üzerinden bu kart ve oynadığınız oyunların test videolarını izleyip kendiniz de görebilirsiniz. 2K ve 27 inch boyut bir monitör düşünürseniz eğer şu aşağıdaki monitörü forumda çok tavsiye eden oluyor. Bütçenize uyar mı tabi takdir sizin yine de.

Viewsonic XG2703-GS 27" 4ms (HDMI+Display) WQHD IPS G-SYNC Fiyatı

Hocam tamam yerde. Büyük bir kitle bu kartla 1080P oynuyor. Demek istediğim bu. 2k monitörde 1080P oyun da kayıp var mı?

Arkadaşımızın dediği gibi 2K çok rahat şekilde açar. Sizin burada demek istediğiniz şu galiba yayıncı felan mevzusu anlatayım size yayın yapan bi insan PUBG 1080p oynar hem yayın açar o yüzden bu ikisini yapması çok uygulama çalıştırması arka planda 2K gücüne denk gelir. Siz gider 2K PUBG oynarsınız diğer insan yayıncı olan ise 1080P Ultra açar yayın+çok uygulama kullanır yani aynı şeye çıkar sonuç, size tavsiyem 2K 144Hz 1Ms seçim yapmanızdır. Alacaksanızda hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı