Oyun için 5000 TL sistem önerisi

Bana da yardımcı olur musunuz :( APU sistemler de 4650G olduğunda APU sistem 5K oluyor, hazır olarak Neo APU Pro ile Pollux APU Pro var fakat 5K fazla diyorlar, o yüzden APU için 3-4K vermemi söylüyorlar en fazla. 5K yerine hazır sistem daha mantıklı sanırım

Bana da yardımcı olur musunuz :( APU sistemler de 4650G olduğunda APU sistem 5K oluyor, hazır olarak Neo APU Pro ile Pollux APU Pro var fakat 5K fazla diyorlar, o yüzden APU için 3-4K vermemi söylüyorlar en fazla. 5K yerine hazır sistem daha mantıklı sanırım.

4650G alma Ryzen 5 3400G al hemen hemen aynı performansı veriyor.
Bunlardan anlamıyorum hocam.(laptop da olabilir)

Laptop çok pahalı ve performansı daha düşük hiç bulaşmayın APU laptoplara.
Bunlardan anlamıyorum hocam.(laptop da olabilir)

AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik buna SSD ekleyin, 8+8 16 GB RAM yapın, kasayı Dark diamond Pro mesh yapın(hava akışının iyi olması için) bir de güç kaynağını Aerocool Cylon yapın.

4650G alma Ryzen 5 3400G al hemen hemen aynı performansı veriyor.

Laptop çok pahalı ve performansı daha düşük hiç bulaşmayın APU laptoplara.

AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik buna SSD ekleyin, 8+8 16 GB RAM yapın, kasayı Dark diamond Pro mesh yapın(hava akışının iyi olması için) bir de güç kaynağını Aerocool Cylon yapın.

APU Pro'ya 5K vermek yerine Ryzen 3400G mi alayım normal APU da fakat stokta yok sanırım GameGaraj'da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı