Oyun için 75 Hz monitör yeterli mi?

FPS 800'e kadar çıkıyor oyuna girerken oyun içindeyken Dust 2 haritasında 120 - 200 - 300 FPS alıyorum oyun akıcı olsun yeterli

Sen işi bilmiyor gibisin reis kimse profesyonelim demiyor ama oynama kasıyorsan. 144hz her zaman bir kaç el aldırıyor.
Adam Keyif yapacaksa bütçesine göre 75 hz yeter.İleride gider 240 alır.İşi biliyorum bu arada konuyu ilerletmek istemedim.

Ya bakın demek istediğim TV'den oynuyorum şu an yeterince akıcı değil monitöre geçince oyun akıcı olur mu?

FPS 800'e kadar çıkıyor oyuna girerken oyun içindeyken Dust 2 haritasında 120 - 200 - 300 FPS alıyorum oyun akıcı olsun yeterli
Alacağın monitör yeterlidir kardeşim.Ama ilerde örnek veriyorum 240HZ monitör alırsan ve FPS 100'lerde seyrederse kasıyormuş izlenimi yaratacak sana.Sen maksimum 144'hz de tut hedefini.

Adam Keyif yapacaksa bütçesine göre 75 Hz yeter. İleride gider 240 alır. İşi biliyorum bu arada konuyu ilerletmek istemedim.

İşi bende biliyorum bütçem yeterli değil 700 TL birikimim var babamda üstüne 600 TL falan koyup alacağız.

Ya bakın demek istediğim TV'den oynuyorum şu an yeterince akıcı değil monitöre geçince oyun akıcı olur mu?

Akıcı olur. TV'ler normal monitörlere göre hem gecikmeli input laglı çalışır hem de güzel bir görüntü elde etmezsin oyun için.(TV'nin modeline gore vs değişiyor tabii ki) alacağın monitörde sıkıntı çekmezsin.

İşi bende biliyorum bütçem yeterli değil 700 TL birikimim var babamda üstüne 600 TL falan koyup alacağız.

Dostum güle güle kullan o zaman ileride daha iyilerine sahip olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hah işte almak istediğim cevap buydu

Hah işte almak istediğim cevap buydu

Yeni TV'lerde örnek verecek olursam: Samsung. Bu lag ve gecikmelerin önüne geçmişler. Ama eski nesil TV'lerde maalesef normal monitör hazzını vermiyor. Akıcı olur. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Güle güle kullan şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartla ne alakası var?

Bilgisayarına bakılırsa yeterlidir.

İşlemci yazmak istemistim kusura bakmayin hocam ayrica size bir sorum var 3060 Ti ve 10400F kullanıyorum, Dell 27" S2721DGF dusunuyordum fakat indirimi kacirdim Vatan da(1500TLindirimde) Dell S2421HGF modelini alsam bu sisteme darbogaz yasatir mi? o monitör İtopya'da satildigi için cekiniyordum.Sizin onerebileceginiz farkli monitorler varmidir max butce 2900.

S2421HGF önermem, onun yerine S2422HG daha iyi olur.
Ekran kartınıza bakılırsa Philips 275E2FAE veya 275E1S ile gereksiz harcama yapmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…