Oyun için AMD mi Nvidia mı?

qossoN

Decapat
Arkadaşlar oyun oynamak için bilgisayar toplamak istiyorum. 3-4 sene gidecek bir PC lazım, bu PC'ye Nvidia ekran kartı mı alinmali AMD mi? Ve ekran kartlarinda hangi marka daha iyi, Asus mu MSI mı?
Ekran kartına maksimum 1500 TL ayirabilirim. İkinci el de alabilirim.

Buralar karışır :D

Benim tercihim AMD'den yana, son çalışmalarından memnunum.

Kendi sistemimde Nvidia ekran kartı var ama stoklarda RX serisi bulamadığım için almak durumunda kalmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka değil model karşılaştırın. Bütçe belirtin.
bütçe belirttim rx580 ya da 1060, 1060ti düşünüyorum
Bütçenize en uygun kartlar RX 580, RX 590 ve GTX 1660’dır. GTX 1660>= RX 590 > RX 580 şeklinde ilerliyor. Tercihinizi buna göre şekillendirirsiniz.
1660 en mantıklı opsiyon diyorsun ama 2k dan aşağı yok o yüzden alamıyorum
Buralar karışır :D

Benim tercihim AMD'den yana, son çalışmalarından memnunum.

Kendi sistemimde Nvidia ekran kartı var ama stoklarda RX serisi bulamadığım için almak durumunda kalmıştım.
AMD ekran kartları zaten baya iyi ama oyun icin daha iyi performans hangisi olur diye merak ediyorum :)
Bütçeniz hangisine yetiyorsa onu almalısınız.
İkisi de çok iyi markalar. Alacağın model aklında varsa yardımcı olabiliriz marka seçiminde.
RX580 ya da 1060, 1060ti

Son düzenleme:
bütçe belirttim rx580 ya da 1060, 1060ti düşünüyorum

1660 en mantıklı opsiyon diyorsun ama 2k dan aşağı yok o yüzden alamıyorum

AMD ekran kartları zaten baya iyi ama oyun icin daha iyi performans hangisi olur diye merak ediyorum :)

RX580 ya da 1060, 1060ti
1660Ti demek istediniz sanırım hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı