Oyun için AMD vs Intel

• Konuyu başlatan Kckc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 3.239
Ben 8000 TL'ye PC alacağım veya toplayacağım bütçeme göre bir işlemci önerebilir misiniz?

Dediğin bütçede en mantıklı işlemci 10100F.

Dediğin bütçede en mantıklı işlemci 10100F.

Hocam kafadan şöyle bir sistem yaptım. Kasa yok uzay montaj olarak kullanılabilir mi? Ve iyi midir?
2X
8230TL ediyor.

Hocam kafadan şöyle bir sistem yaptım. Kasa yok uzay montaj olarak kullanılabilir mi? Ve iyi midir?
2X
8230TL ediyor.
Hocam psu yu teknobiyotikte kampanya var 750w 80+ bronze 650tl psuyu her zaman sertifikalı almak lazım çünkü bilgisiyarını ona emanet ediyorsun.
2X
8230TL ediyor.
Ve sanırım saphire rx6500xt teknobiyotikte aynı fiyata iki markayı bi karşılaştırıp almanızı öneririm.

Hocam PSU'yu Teknobiyotik'te kampanya var 750W 80+ Bronze 650TL PSU'yu her zaman sertifikalı almak lazım çünkü bilgisiyarını ona emanet ediyorsun.

PSU'lardan çok anlamam. @Sir Benjamin in bir mesajında gördüm oradan aldım linki.

1650484212954.png

PSU'lardan çok anlamam. @Sir Benjamin in bir mesajında gördüm oradan aldım linki.

Eki Görüntüle 1365905
Hocam o arkadaş fiyatından dolayı onu önermiştir eğer 120tl daha bütçeniz varsa +150 watt daha fazla ve 80 plus bronze sertifikalı bir psu bence mantıklı ama yinede bu iki psu hakkında bir konu açabilirsin benden daha bilgili bir arkadaş bu konu hakkında cevap yazar.

Hocam peki bana bir sistem önerebilir misiniz en fazla 8K ya.

Hocam size bir sistem topladım 8320TL ama SSD dahil değil SSD eklerseniz biraz daha bütçe aşıyor umarım sıkıntı olmaz H410 yerine (aradaki fiyat farkı 150-200) H510 tercih etmemin secebi PCI-Express 4.0 sıfırr olmasıdır böylece ekran kartından tam performans alacaktır.
Sistem:
İşlemci:
Anakart:
Sepett 1100TL oluyor.
RAM (2 tane olmalı)
PSU:
Kasa:

Elimden geldiğince araştırıp bu sistemi topladım biraz bütçeyi aşıyor ama sistemi ileride çok rahat uprade edebilirsiniz sistemin bu haline @Yener K. hocam baksa çünkü insanlara yanlış bilgi vermek istemiyorum umarım yardımcı olmuşumdur inşallah en kısa zamanda güzel bir sistemin olur.
Hocam kusura bakmayın ekran kartını yazmayı unutmuşum.

Ekran kartı:
Not:Maalesef h510'lar 10.nesil ile pcl express 4.0 performansı veremiyormuş h410 alınarak maliyeti düşürebilirsin.

Son düzenleme:
Size üzücü bir haber vereyim. H510 ile 10. nesil ile PCI Express 4.0 olmuyor. 11. nesil işlemci gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı