Oyun için Intel vs AMD

Fark yok artık

Fark şurada her yıl socket yenileyen Intel mi?

Yoksa uzun destek veren AMD mi?

Ben B350 anakart ile 5000 serisi işlemci kullanıyorum sorunsuz. Kaç yıl önce 500 küsure aldığım anakart.

Teşekkürler AMD.

Fark yok artık

Fark şurada her yıl socket yenileyen Intel mi?

Yoksa uzun destek veren AMD mi?

Ben B350 anakart ile 5000 serisi işlemci kullanıyorum sorunsuz. Kaç yıl önce 500 küsure aldığım anakart.

Teşekkürler AMD.
Zaten inteli bu kadar yücelleştirdikleri için adamlar nasıl olsa satacaz kafasıyla her sene yeni bir socket çıkartıyor ve insanların cebinden gidiyor şu firmaya bu kadar kazandıracağımıza amd sistem toplayalım daha iyi.

Ben onu bunu bilmem. Intel candır can. Logosu yeter. Pahalı her zaman en iyisidir. En iyisin be Intel.

Arkadaşım Intel'in şu an en pahalı işlemcisi yeni çıkacak i3-13900K olacak büyük ihtimal fiyatı da 15000-16000 civarlarında olur AMD'nin en pahalı işlemcisi 63000 TL taş devrinden mi kaldınız logosu yeter ne alaka :D

Ben i3 kötü algısının bitmesini istiyorum...

Gerçekten çok saçma bir algı herif diyor ki i7-850 bütün i3'lerden iyidir :D

Adamların müşteri kitlesi soket değiştirmelerinden belli işte. Diyor ki benim müşterim zengin. İşlemci değiştirirken üç kuruşluk anakart da değişir ne olacak diyor. İşte Intel'in üstünlüğü burada.

Birader sen taş devrinden kaldın galiba :D AMD bilmiyor mu her nesilde anakart değiştirmesini, AMD'nin müşterisi fakir mi? i9-12900K'ya sahip bir işlemcim var örneğin bir dahaki nesilde anakart değişti diyelim üç kuruşluk dediğin anakartların fiyatı 7000'den 8000'den başlıyor buraya zenginliği katıyorsun ancak elinde istatistik mi var ki konuşuyorsun belki AMD'nin müşterileri daha zengin? Intel böyle bir kafaya sahip olsa buraya gelemezdi zaten.

Sinir oluyorum i7 gorunce atliyorlar.
Sonra arkadaşıma diyorum ki i3 12th gen>i5 10th gen diyorum. Yok olum i5 daha iyi i3 en kötüsü diyor. Sifir PC bilgisi.

Benim de maalesef böyle arkadaşlarım var ve bana fındık zekalarıyla ders vermeye çalışıyorlar GTX 1650 ekran kartlı sistemi 14000'e almış hava atıyor enayi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı