Ramazan Ö
Hectopat
Yok hocam, hâlâ kararsızım. 4 Thread için 2 GPU çekirdeğinden vazgeçip TDP değeri 35W olan bir işlemciye fazla para verip vermeme konusunda emin olamıyorum. 3200G hakkında daha fazla test var ama 4300GE için maalesef öyle değil. Siz ne önerirsiniz?Son durum ne? Bir karara vardınız mı hocam?
Bahsettiğin oyunların tümünü oynarsın. Sıra tabanlı strateji oyunları işlemciyi fazlaca kullanır. 3400G gibi 4/8 bir işlemcili APU bulursan daha iyi olabilir.
Araştırmaya devam ederken @midgardian ve @Jonathan North hocalarımın alıntıya aldığım yazılarına da denk geldim. Açıkçası onların da bu durum hakkındaki fikrini merak ediyorum.2200G 14nm olan 1200'e eş değer diye biliyorum. 12nm AF versiyonuyla da darboğazdan şikayetçi olmayan RX 570'i kullanan bir sürü kişi var, 600TL iyi fiyat bence o işlemci için. Ama bana sorarsanız bu devirde 4/4 işlemci almam, çok zorda kalmadıkça alınmasını da pek önermem.
@Mehmettrgt1 hocam da Bannerlord testi atacaktı ama unuttu sanırım.
Sonuç olarak her fikre veya mevcut fikirlerin desteklenmesine ihtiyacım var çünkü sürekli farklı farklı yorumlar okuyorum
@Chitoge Kirisaki hocam, siz ne düşünüyorsunuz?