Oyun için Bilgisayar Toplama

sinaneryt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese şimdiden yardımları için teşekkür ediyorum.
Ev ortamında televizyonun yanına koyup akşamları oyun oynayacağım bir bilgisayar toplamak istiyorum.
Fiyatlardan ya da donanımlardan pek bir haberim olmadığı için başlıkta fiyat belirtemedim.
55" 4k bir televizyonum var monitör olarak onu kullanabileceğim bir sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Bu arada internette mini PC kutusu diye bir şey gördüm ama tam anlayamadım, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun kalırım.

Tek amacınız TV'ye bağlayıp oyun oynamak ise, Xbox One X almanızı tavsiye ederim. Ayriyetten PC'ye de ihtiyacınız varsa yanına bir de günlük kullanıma uygun ekonomik bir PC'de toplanabilir. Yazdığınız bütçenin çok altına işi halledebilirsiniz böylece.
Sadece güçlü bir PC istiyorum derseniz de GTX 1080'li bir PC toplanabilir.

Bütçenizi bilemeden bir şey diyemem. Bütçenizi belirtirseniz Dediğiniz alette sanırsam Bu .
Evet bu linkteki ürüne benziyorlar
Tek amacınız TV'ye bağlayıp oyun oynamak ise, Xbox One X almanızı tavsiye ederim. Ayriyetten PC'ye de ihtiyacınız varsa yanına bir de günlük kullanıma uygun ekonomik bir PC'de toplanabilir. Yazdığınız bütçenin çok altına işi halledebilirsiniz böylece.
Sadece güçlü bir PC istiyorum derseniz de GTX 1080'li bir PC toplanabilir.

Merhaba, cevabın için teşekkür ederim.
Televizyonu alınca konsolda aldım yanına ama aynı tadı vermiyor ne yazık ki.
Günlük kullanımda işimi görebileceğim orta halli denilebilecek bir laptopum var.
Tek derdim akşamları büyük bir ekranda rahatça oyun oynamak.
Düşük bütçeyle kurtarabilirsem daha memnun olurum tabiki, neticede para kolay kazanılmıyor.

Merhaba, fps benim için öncelik değil güzel bir grafiklerle hikayeli oyunları oynamayı tercih ederim genelde. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Yazım hatalarım varsa öncelikle kusura bakma. Güzel grafiklerde oyun oynamak istiyorsun anladım. Ama sen iyi grafikte oyun oynayacaksın ve koskocaman bir TV de. 30FPS de oyun oynamak istemezsin sanırım.
(Hikayeli oyunlar önermemi istermisin ?) Evet/Hayır
(4K veya 2K oynamak şartmı ?) Evet/Hayır
(Ona göre Pc önereceğim)

Yazım hatalarım varsa öncelikle kusura bakma. Güzel grafiklerde oyun oynamak istiyorsun anladım. Ama sen iyi grafikte oyun oynayacaksın ve koskocaman bir TV de. 30FPS de oyun oynamak istemezsin sanırım.
(Hikayeli oyunlar önermemi istermisin ?) Evet/Hayır
(4K veya 2K oynamak şartmı ?) Evet/Hayır
(Ona göre Pc önereceğim)

Hocam ben çok bilmediğim için öyle yazdım. Tabiki 30 fps bir oyun oynamak istemem. Evet hikayeli oyun öneriniz var ise zevkle dinlerim. 4k oyunda oynamak istiyorum ona da evet. Önerilerin için şimdiden minnettarım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı