Oyun için Custom OS önerisi

emirrtmc

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 Gb
SSD veya HDD modeli
512 Gb Ssd
Ekran kartı
Radeon Vega 10
İşlemci
Ryzen 7 3700 U
Arkadaşlar merhaba, CS 2, Valorant, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Hangi Custom OS'u önerirsiniz. Önceden atlas OS, revi OS, Ghost Spectre, Win X Lite gibi OS'lar kullandım ve şu an Ghost Spectre 11 kullanıyorum fakat laptopumu formatlamak istiyorum. Hangi Custom OS i önerirsiniz? Ayrıca sistemimde genel olarak Windows 10 mu yoksa 11 mi kullanmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, CS 2, Valorant, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Hangi Custom OS'u önerirsiniz. Önceden atlas OS, revi OS, Ghost Spectre, Win X Lite gibi OS'lar kullandım ve şu an Ghost Spectre 11 kullanıyorum fakat laptopumu formatlamak istiyorum. Hangi Custom OS i önerirsiniz? Ayrıca sistemimde genel olarak Windows 10 mu yoksa 11 mi kullanmalıyım?
ReviOS'in üzerine tanımam bende hepsini denedim hatta kendi Custom ISO'mu yazdım ancak en iyi sonuç aldığım her zaman ReviOS oldu (adamlar gereksiz her türlü Windows telemetrisini en ince detayına kadar kapatabiliyor)

XOS'u tavsiye ederim. Discord sunucularında fazlasıyla bilgi de mevcut.
ReviOS'in üzerine tanımam bende hepsini denedim hatta kendi Custom ISO'mu yazdım ancak en iyi sonuç aldığım her zaman ReviOS oldu (adamlar gereksiz her türlü Windows telemetrisini en ince detayına kadar kapatabiliyo
Peki genel olarak Win 10 mu kullanmamı önerirsiniz 11'mi ?

Cogu oyunlarin Windows harici destegi yok, aklinizda bulunsun. Mesela Valorant Linux'ta calismyiyordu sanirsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı