Hocam bütçenizi belirtirseniz GTX 1660'ta önerebiliriz ucuza. Veya işlemciye OC yaparsanız 1660 Ti.Aklımda bulunsun teşekkürler. Sen yeni gördün. Yukarıdaki Quadro önerecek olan arkadaşa ne demeli
Sonunda (!) işareti unutmuşsun.
Hocam bütçenizi belirtirseniz GTX 1660'ta önerebiliriz ucuza. Veya işlemciye OC yaparsanız 1660 Ti.Aklımda bulunsun teşekkürler. Sen yeni gördün. Yukarıdaki Quadro önerecek olan arkadaşa ne demeli
Sonunda (!) işareti unutmuşsun.
Hocam bütçenizi belirtirseniz GTX 1660'ta önerebiliriz ucuza. Veya işlemciye OC yaparsanız 1660 Ti.
Reis bütçe ver lütfenHerkese iyi günler. Başlığı bu şekil attım çünkü aşağıya kriter yazacağım.
YouTube'a videolar çekiyorum. Genelde CS:GO, PUBG, GTA 5, FIFA 21, PES 21 ve bu düzeylerde oyunlara level atlamayı düşünüyorum video çekerken ama bu tür oyunlarda 90-150 arası FPS almak istiyorum. Şu an Ryzen 3 3200G işlemci kullanıyorum. Yani Vega 8 var. Fiyat önemli değil. Dediğim oyunlarda dediğim civarda FPS alması gayet yeterli. Fazla üstü FPS almam da önemli değil. Fiyatın artmaması bakımından. NVIDIA tarafından öneriler sunarsanız sevinirim.
Reis bütçe ver lütfen.
O kadar mesaj sonrasında yazmam rağmen sordunuz hocam. 2500₺-3000₺ arası veririm ileride belki.
RX 550 ya da ikinci el 1050 tiO kadar mesaj sonrasında yazmama rağmen sordunuz hocam. 2500₺-3000₺ arası veririm ileride belki.
O kadar mesaj sonrasında yazmama rağmen sordunuz hocam. 2500₺-3000₺ arası veririm ileride belki.
En mantıklısı bu olur.2. El GTX 970
Eskiden 3K'ya GTX 1660 alınırdı.2. El GTX 970
2. el GTX 970.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.