Oyun için en iyi iyi işletim sistemi hala Windows 10 mu?

W11 kurun kesinlikle sizde daha stabil olacaktır. Çünkü işlemcinizde verimlilik çekirdekleri var bu W11 de daha stabil çalışır.

Yanlış bilgi vermeyin lütfen Windows 11 hatalar yüzünden işlemci ve ekran kartı yoğun çalışıyor kurabiliyorsa Windows 11 Pro veya Windows 10 kullansın.

W11 kurun kesinlikle sizde daha stabil olacaktır. Çünkü işlemcinizde verimlilik çekirdekleri var bu W11 de daha stabil çalışır.
W11 şu an bende gayet stabil bu arada sorunlar fazlanda yok denebilecek kadar az.

Yanlış bilgi verip dislike atıyorsun çoğu yayıncı ve gamerlar bu bug hatalar yüzünden Windows 10 kullanıyor en ufak araştırma yapmamamışınız burada insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz.

Yanlış bilgi veren ben değilim hocam w11 artık ilk çıktığı zamandaki gibi değil stabil eski diye sevme sevdasından çıkın artık, evet w10 gayet güzel bir işletim sistemi ama w11 şuan daha iyi bana göre.
Bu forumda gerçekten bilmeden konuşan çok üye var araştırın ne olduğunu anlarsınız ama siz laftanda anlamassınız.

Yanlış bilgi veren ben değilim hocam W11 artık ilk çıktığı zamandaki gibi değil stabil eski diye sevme sevdasından çıkın artık, evet Windows 10 gayet güzel bir işletim sistemi ama W11 şu an daha iyi bana göre.

Opsiyonel deseydiniz bu kadar uzamazdı bende Windows 10 seviyorum bence dedim konuyu açan kişi iki işletim sistemini kursun hangisini sever ve kullanırsa onu kullanır :)

Bizim evde W11 keyi var ama siz öyle diyorsanız Windows 10 kurayım.
Hocam sizin sitemde w11 daha stabil çalışacatır w11 kurun zaten w10 yavaş yavaş ömrünün sonlarına geliyor. E core yani verimlilik çekirdekleri çok daha stabil çalışacatır. 12.nesil ve üstü işlemcilere yani hibrit işlemcilere w11 kurulmalı 12. Nesil işlemcili sisteme Windows 10 vs 11 tabi bazı arkadaşalar kafalarına göre öneri yaptığı için w10'un daha iyi olduğunu söylüyor.

Windows 10 daha stabil diyenler neye göre diyor anlamadım psikolojik galiba. Ortada bir veri vs. var mı? Ben W11 kullanıyorum çatır çatır çalışıyor sistem.

Bazı kullanıcılar hata ile karşılaşıyor ben dahil normalde ben NVIDIA kullanan birisiyim ama ilk defa siyah ekran aldım BIOS girip düzelttim bazen iki defa bastıktan sonra algılıyor Windows 10'a geçtim sorunlar yok oldu keske Windows 11'i beta olarak çıkartıp hataları düzeltip yayınlasalardı.

Eğer 11.nesil yada daha önce bir işlemciniz varsa w10 kurabilirsiniz yada w11 keyfinize kalmış ama 12.nesil işlemcilerde sistemin daha stabil çalışması için w11 kurulması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı