Oyun için en iyi iyi işletim sistemi hala Windows 10 mu?

Tam tamına yarınız Windows 10 kur diyor. Diğer yarınız W11 kur diyor. Artık birisi net olsun.

Ben Windows 10 tarafındayım internete yaz Windows 10 vs Windows 11 kendin aralarda fark ve buradaki yazılanları göz bulundurarak seçimini yapman daha doğru olur

Windows 7den beri aynı kernel kullanılıyor ve değişen tek şey isim ve arayüz. Hepsi birbirinin aynısı. Performans sonuçlarında da zaten değerler 5 10 FPSden fazla oynatmıyor. Bana göre en iyisi Linux.

Hocam sizin sisteminiz w11 ile daha uyumlu olur bana inanmıyorsanız gidin tecnophat konularına bakın.

Windows 7'den beri aynı kernel kullanılıyor ve değişen tek şey isim ve arayüz. Hepsi birbirinin aynısı. Bana göre en iyisi Linux.

Arkadaş burada Windows 10 mu Windows 11 mi konusunu açmış başka konulara çekmeyelim rica etsem.

İşte net
Windows 7den beri aynı kernel kullanılıyor ve değişen tek şey isim ve arayüz. Hepsi birbirinin aynısı. Performans sonuçlarında da zaten değerler 5 10 FPSden fazla oynatmıyor. Bana göre en iyisi Linux.

Çok bir şey fark etmez o zaman.(oyun)

W11 ve W10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…