Pop cosmic masaüstü ortamıyla uğraştığı için mevcut sürümü bayağı geri kaldı. İstiyorsan beta sürümünü indir ancak dediğim gibi beta olduğu için hatalarla karşılaşma ihtimalin daha yüksek.
Hocam bazzite zaten kuracağım Fedora tabanlı Linux'lar HDD için kötüye ve PC'yi bayağı yoruyor SSD'ye geçene kadar Pop!_OS kullanmak istiyorum ya da Fedora harici bir şey olabilir.
Hocam Bazzite zaten kuracağım Fedora tabanlı Linux'lar HDD için kötü ve PC'yi bayağı yoruyor SSD'ye geçene kadar Pop OS kullanmak istiyorum ya da Fedora harici bir şey olabilir.
Pop OS önermeme sebebim Ubuntu tabanlı olduğu için paketlerin çok eski olması, dolayısıyla güncel donanımlarda sorun çıkarabiliyor. HDD'ye kurduğunuz sürece en hafif dağıtım bile yavaş çalışacaktır, Windows da kursanız yavaş çalışacaktır.
Pop!_OS önermeme sebebim Ubuntu tabanlı olduğu için paketlerin çok eski olması, dolayısıyla güncel donanımlarda sorun çıkarabiliyor. HDD'ye kurduğunuz sürece en hafif dağıtım bile yavaş çalışacaktır, Windows da kursanız yavaş çalışacaktır.