Oyun için en iyi Linux dağıtımı nedir?

Kimse işlemcinin Vulkan desteği ne durumda diye bakmamış sanırım. Vulkan 1.1 destekliyor işlemcideki iGPU. Yani oynanacak oyunun hem native destekli olması, hem de eski Vulkan sürümünü desteklemesi lazım. Linux kurmanız yararınıza olmaz, çünkü native destekli oyunları oynayabilmenizin bile garantisi yok. İllaki kurup denemek istiyorum, kendim deneyimlemek istiyorum derseniz bloat olmayan bir dağıtıma yönelip kendiniz lazım olan paketleri kurun. "Oyun için" üretilen dağıtımlar her türlü elinizdeki sistemi boğacaktır, Windows 10 LTSC 2016 veya 2019 kurmak Linux kurmaktan daha iyidir.

Ubuntu balonu mu? Kral Ubuntu balonu dediğin işletim sistemi dünyadaki en büyük sunucularda kullanıyor.
10 yıllık repolarla sıfır özelleştirilebilirlikle devam mı o zaman?

10 yıllık repolarla sıfır özelleştirilebilirlikle devam mı o zaman?

Kral herkesin zevki kendine ben özelleştirme yapsam yapmasam ne işime yarar ben stabilllige bakarım cachy OS kötü değil güzel ama Ubuntu'ya balon demen biraz honkurttu

Kral herkesin zevki kendine ben özelleştirme yapsam yapmasam ne işime yarar ben stabilllige bakarım cachy OS kötü değil güzel ama Ubuntu'ya balon demen biraz honkurttu
Stabillik arıyorsan git Debian kullan o zaman. Sunucular için olan dağıtımlarla günlük kullanım için olan dağıtımları karıştırıyorsun. Stabil dağıtım=Daha yavaş güncelleme, daha eski paketler ve çekirdekler demek. Oyun oynayacak birisi debian kullanmamalı. Bu debian kötü olduğu anlamına mı gelir? Hayır. Sunucular için en iyisi ancak günlük kullanım için asla tavsiye etmem.

Kötü demedim ki reis ne alaka Debian ayrıca Linux dağıtımı seçimi insanlara göre değişir herkes istediğini kullansın ben burada herhangi bir Linux dağıtımıni eleştirmek için açmadım konuyu, kapatıyorum daha fazla uzuyor bu konu yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…