Oyun için en iyi Windows sürümü

İşletim sistemi
Windows 10

fatih1452

Centipat
Makaleler
1
Şu anda Win 10 Home kullanıyorum oyunlarda kasma oluyor. Oyun için hangisinde daha çok FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki sorunlardan birisi gerçekten de ağ bağdaştırıcısı sürücünmüş. Bu arada sürücülerini ne sıklıkla güncelliyorsun? Aşağıdan kurulum dosyasını indirebilir misin?

Bir diğer sorunun olarak BIOS sürümünde bir problem bulunuyor. @Murat5038 bu konuda yardımcı olacaktır.

Demek ki sorunlardan birisi gerçekten de ağ bağdaştırıcısı sürücünmüş. Bu arada sürücülerini ne sıklıkla güncelliyorsun? Aşağıdan kurulum dosyasını indirebilir misin?

Bir diğer sorunun olarak BIOS sürümünde bir problem bulunuyor. @Murat5038 bu konuda yardımcı olacaktır.

Kasma bunlardan mı kaynaklı?

Yine kırmızı bir yazı söylüyor.

Yine kırmızı bir yazı söylüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (20).png
    Ekran Görüntüsü (20).png
    36,2 KB · Görüntüleme: 41
Kasma bunlardan mı kaynaklı?
Evet, sürücü gecikmelerinde hata bulunuyor. Ne sıklıkla sürücü güncelleştirmesi yapıyorsun? Belirttiğim kurulum dosyasını indirmeden önce ağ bağdaştırıcısı sürücüsüne sağ tıklayıp, güncelleştirmeyi dene. Eğer güncellenmezse, bildir.

Evet, sürücü gecikmelerinde hata bulunuyor. Ne sıklıkla sürücü güncelleştirmesi yapıyorsun? Belirttiğim kurulum dosyasını indirmeden önce ağ bağdaştırıcısı sürücüsüne sağ tıklayıp, güncelleştirmeyi dene. Eğer güncellenmezse, bildir.

Vallahi güncelleştirme yapamıyorum. PC tam anlamıyorum.

O verdigin linki kurayım mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı